E-Fit voor professionals

Klaar voor een nieuw avontuur?

Droom jij van een eigen zaak in de ‘healthy lifestyle’ sector? Of ben je op zoek naar een nieuw verdienmodel voor jouw huidige zaak? Of misschien ben je als ondernemer wel op zoek naar vernieuwende technologieën of de perfecte investeringsopportuniteit?

Wacht niet langer! Start net als 180+ succesvolle collega’s jouw eigen E-Fit studio, integreer E-Fit binnen jouw huidige aanbod of investeer in de EMS business!

Al meer dan 10 jaar lang is E-Fit Benelux dé marktleider in hoog kwalitatieve EMS-apparatuur. Velen waren sceptisch, velen dachten aan een hype. Maar 10 jaar later realiseerden we al heel wat succesverhalen in diverse sectoren én zien we een constante groei bij meer dan 180+ E-Fit studio’s in de Benelux.

Wil je zelf jouw inkomen verdubbelen, zonder extra openingsuren of personeelskosten? Ben je op zoek naar een stabiel inkomen of nieuwe inkomstenbron? Wil je jouw klanten nog efficiënter helpen? Wil je nieuwe doelgroepen aanspreken?

Bij E-Fit Benelux zijn we steeds op zoek naar enthousiaste en ambitieuze mensen, waarmee we samen onze groei kunnen voortzetten. Ben jij ons volgende succesverhaal?

Let’s get started!

Waarom starten met E-Fit?

  • Lage opstart- en investeringskosten
  • Lage energiekost van onze toestellen
  • Zeer aantrekkelijk verdienmodel
  • Geen extra personeelskosten of ruimte nodig
  • Snelle terugverdientijd van 3-6 maanden
  • Goede ondersteuning vanuit E-Fit Benelux

Ontdek E-Fit met een gratis & vrijblijvende demo sessie.

Onze missie: Jouw zaak en jouw klanten helpen!

E-Fit Benelux stopt niet na de klassieke verkoop van een E-Fit toestel. Naast het afleveren van een kwalitatief product, vinden we een vlotte en goede service na verkoop uiterst belangrijk. Want dat straalt ook uit naar de eindgebruiker. Wij streven dagelijks naar tevreden zakelijke klanten, maar ook naar tevreden eindconsumenten.

E-Fit Benelux werkt met de meest gebruiksvriendelijke, innoverende en veiligste EMS-apparatuur. Daarnaast ontlasten we onze E-Fit ondernemers en zorgen we voor een totaalondersteuning op vlak van opleidingen, service, sales- en marketingsupport. Alsof het een franchise zou zijn, maar dan zonder maandelijkse bijdrage of franchisecontract!

Wij helpen ondernemers uit de afslank-, gezondheids- en fitnesssector hun droom te verwezenlijken en/of hun zaak verder uit te bouwen.

Wil jij mensen helpen om fit, slank, gespierd en pijnvrij door het leven te laten gaan? Ben je een afslankcoach, schoonheidsspecialiste, personal trainer, kinesist, investeerder,…? Of wil je een carrièreswitch en zelf een eigen E-Fit studio uitbouwen?

We helpen jou hierin graag verder!

Welk E-Fit toestel past bij jouw zaak?

E-Fit Infinity
E-Fit Beauty & Slim

E-Fit voor een succesvolle carrièreswitch

Als marktleider geniet E-Fit een groot vertrouwen als het om kwaliteit gaat. Meer dan 180 ondernemers in de Benelux hebben succesvol 1 of meerdere E-Fit toestellen in hun zaak geïntegreerd. Als één grote E-Fit groep versterken we elkaar en helpen we elkaar evolueren en groeien. Dit doen we door het delen van kennis en het organiseren van netwerkevents. Onze nationale marketingaanpak zorgt dan weer voor een uniforme uitstraling en het creëren van een sterk merk, wat veilig en vertrouwd aanvoelt voor de eindconsument.

“Laat je het bij een droom? Of ga je ervoor?”

Succesverhalen van E-Fit ondernemers

Van de schoolbanken naar een E-Fit studio

Met haar 3 E-Fit filialen scoort Ilse en haar team de vierde plaats in de top tien van de meest veelbelovende E-Fit filialen van 2020 met de E-Fit filialen Body In Balance. En er mag wat hen betreft in de toekomst zeker nog een vierde en vijfde bijkomen!

Virtual trainer app

Via een abonnementsformule kan je ook gebruik maken van de E-Fit virtual trainer app. Daar kan je diverse trainingsschema’s en workout video’s vinden om jouw doelen te bereiken.

Wil je de ene week meer zweten dankzij een cardio workout en dan de andere week extra focussen op het bereiken van die sixpack? Het kan allemaal dankzij de diverse programma’s en workouts binnen de virtual trainer app. Handig te bekijken op je smartphone of tablet.