Lesley Dada begeleidt BV’s met E-Fit in ‘Personal Trainers’

In het programma ‘Personal Trainers’ op Play 4 geven coaches elke dinsdag om 21u15 inspiratie om de beste versie van jezelf te worden. 11 coaches tonen in ‘Personal Trainers’ hoe je met killer work-outs, trainingschema’s en de juiste mindset het meeste uit je lichaam kunt halen. E-Fit is een belangrijk onderdeel van de training bij Lesley Dada. Onder het motto ‘Fitter, slanker en gespierder’ is ze een trouwe ambassadeur van de EMS-technologie.

Lesley Dada is een van de coaches in het gloednieuwe programma. Haar levensverhaal leest als een trein. Ze begon op haar 14e met karate en haalde verschillende keren goud op het Belgisch Kampioenschap. Daarna stapte ze over naar thaiboksen. Ook hier haalde ze twee prestigieuze wereldtitels. In 2008 werd ze genomineerd voor Sportvrouw van het Jaar. Hierna stopte ze om medische redenen met het topsporten. Lesley Dada besloot daarom om haar trainingsstudio uit te breiden om mensen te helpen om gezonder te leven. Zelf ontdekte Lesley Dada tijdens haar carrière de vele voordelen van de EMS technologie van E-Fit voor haar eigen lichaam. Nu gebruikt ze E-Fit ook bij haar klanten om de resultaten te versterken in haar studio ‘Overdrive Sports’.

E-Fit integreren in je eigen studio zoals Lesley Dada

Wil jij graag mensen helpen om gezonder te leven en meer aandacht te schenken aan hun lichaam? Heb je zelf een zaak of wil je graag een zaak starten? Dan is E-Fit the way to go! E-Fit kan je integreren in je huidige zaak (personal trainer zaak, kinesistenpraktijk, schoonheidssalon, wellnesscentrum, fitnesscentrum,…), maar je kan ook je een eigen zaak starten die toegewijd is aan E-Fit. E-Fit is een mooie investering met rendement voor je zaak: zowel de apparatuur als de marketing wordt tot in de puntjes door ons voorzien, en bovendien geniet je van diverse tools, opleidingen en adviseurs om je zaak succesvol uit te baten. Start net als Lesley Dada en 170+ andere filiaalhouders in de Benelux met E-Fit en ontdek de wereld van EMS technologie!