E-Fit met succes toegevoegd aan mijn schoonheidssalon Skin+

Saar is trotse manager van Skin+, een E-Fit vestiging in Assenede. Skin+ is in 2015 opgericht met als doel klanten een andere benadering van schoonheid en fitness te bieden. Saar: “Als E-Fit vestiging richten we ons zowel op medische aspecten als op innovatieve behandelingen. Dit kom je niet tegen bij je gemiddelde schoonheidssalon.” Saar integreerde al snel E-Fit in haar schoonheidssalon. Wij, E-Fit Benelux, spraken met Saar over haar E-Fit avontuur. Benieuwd hoe het leven haar als E-Fit filiaalhoudster bevalt? Lees dan zeker verder.

Waarom koos je voor E-Fit?

Saar: “Ik ben nu 6 jaar voedingscoach, ik begeleid dagelijks mensen die graag willen afvallen. Voeding en beweging zijn de gouden sleutel om je ideale gewicht te bereiken. Wandelen met mijn klanten tijdens voedingsgesprekken was in mijn beginjaren een dagelijkse bezigheid, maar desondanks kon ik moeilijk klanten motiveren om regelmatig te blijven bewegen. Toen ik hoorde van E-Fit, was ik heel sceptisch, maar ook nieuwsgierig. Na een testperiode merkte ik dat er heel veel klanten gerichte resultaten bereikten.

Welke E-Fit programma’s bied je aan aan je klanten?

Saar: “In de zaak werk ik met E-Fit Beauty & Slim, wat perfect is voor bodyshaping. De meeste klanten vinden dit echt een moment om te relaxen! Naast de spiercontracties wordt er infrarood aan het programma toegevoegd waardoor je een hogere calorieverbranding krijgt en je stofwisseling versnelt. Dit maakt het ideaal voor de klanten die een maatje minder willen wegen. De meeste klanten die hier E-Fit volgen, krijgen ook voedingsadvies zodat we nog betere resultaten kunnen bereiken.”

Hoe heb je de opstart van jouw E-Fit filiaal ervaren?

Saar: “Toen ik op sociale media meldde dat ik E-Fit ging aanbieden, kreeg ik enorm veel reacties van enthousiaste klanten. Mijn agenda was volgeboekt en de meeste klanten boekten meteen een programma van 12 beurten. Elke klant werd bij het begin opgemeten en gewogen, de voeding werd opgevolgd en ik bereikte prachtige resultaten. Voor mij is het belangrijk dat elke behandeling die ik aanbied in mijn zaak, gerichte resultaten geeft. E-fit voldoet daar zeker aan!”

Hoe blij ben je met de resultaten die zowel jij als je klanten bereiken met E-Fit?

Saar: “De resultaten met E-Fit zijn geweldig: de klanten ervaren een verschil aan hun lichaam en verliezen veel centimeters, waardoor ze er strakker uitzien. Skin+ is door de komst van E-Fit ook sterk gegroeid: de klanten die komen voor E-Fit, komen daarna ook voor andere behandelingen.”

Wat vind je van de ondersteuning vanuit E-Fit Benelux (naar opstart, opleiding, marketing, advies en support toe) ?

Saar: “De opstart met E-Fit was een schot in de roos dankzij de goede follow-up van de vertegenwoordiger van E-Fit. Ik kon met al mijn vragen steeds bij hem terecht. Toen ik uiteindelijk startte met E-Fit, kreeg ik een startopleiding zodat ik geïnformeerd aan de slag kon gaan. Mijn vragen werden binnen de 24u behandeld en tegenwoordig word ik nog steeds goed ondersteund vanuit E-Fit Benelux met marketingacties of back-up om de verkoop een boost te geven.”

Op welk vlak ben je het meest tevreden over E-Fit?

Saar: “Elke dag streef je ernaar om jouw klant het beste te geven van jezelf, daarom probeer ik steeds het beste op de markt te zoeken om zo te werken naar de ideale oplossing voor elke klant. E-Fit voldoet daar volledig aan. Aangezien ik steeds op zoek was naar een oplossing om mijn klanten meer te laten bewegen, heb ik de ideale oplossing gevonden bij E-Fit.”

Wat zijn jouw toekomstplannen met E-Fit?

Saar: “Nu heb ik de E-Fit Beauty & Slim, maar ik zou ook graag uitbreiden met een actieve E-Fit versie in mijn salon. Er is dus nog werk aan de winkel! Maar mijn motto is: Als je het kan dromen, kan je het doen.”