Fitter, slanker en gespierder in 2x20min per week

Het E-Move programma van E-Fit is een full-body workout van slechts 20 minuten, op basis van EMS technologie (Elektro Musculaire Stimulatie). Hierdoor sport je maar liefst 18x efficiënter dan bij een 90 minuten durende klassieke workout. Via een speciaal elektrodenpak worden er tijdens het sporten impulsen gestuurd naar 10 verschillende spiergroepen, waardoor je tot wel 48 000 spiercontracties krijgt.

Bij E-Move kan elke spiergroep apart worden aangestuurd en hebben we diverse trainingsprogramma’s (vetverbranding, spieropbouw, cardio, rugprogramma,…). De E-Move trainingssessies zijn individueel aan te passen aan de sporter, afhankelijk van doelstellingen – conditie – probleemzones en eventuele (gewrichts)klachten.

18x meer resultaat in 20 minuten.

Train de juiste spiergroepen

Tijdens een actieve E-Move sessie worden je borstspieren, buikspieren, boven- en onderrug, zitvlak, quadriceps, hamstrings, kuiten, biceps én triceps tegelijkertijd intensief getraind. Bovendien worden ook de diepliggende en meest verwaarloosde spieren aangesproken.

Tevreden E-Move klanten aan het woord

M. VERVAEKE

Eerst begonnen met een 20 beurtenkaart. Na 2 maanden had ik al een super goed resultaat door 2x in de week 20min. te sporten met E-Fit en op mijn voeding te letten. Ondertussen heb ik mijn abonnement voor de 2de keer verlengd.

I. DE GEEST

In een super aangename sfeer met lieve mensen, streven naar de beste versie van onszelf is voor ons E-fit. Wij combineren er de voeding bij en zien nu al resultaat na slechts 1 week. 🙂

S. DELEERSNYDER

Vriendelijke en motiverende ondersteuning, als niet sportief persoon kom ik met plezier. Voel vrij vlug resultaat. Contente en trouwe E-Fitter.