Start jouw eigen E-Fit studio

Tijd voor een carrièreswitch? Maak je droom waar dankzij E-Fit!

  • Je droomt al jaren van een eigen zaak, maar durft de sprong (nog) niet wagen
  • Je wil van je passie je beroep te maken
  • Je denkt al jaren na over een goede en veilige investering
  • Gezondheid, sport, beweging,… zijn topics die je boeien
  • Je vindt het leuk om sociaal bezig te zijn en mensen te helpen

Ontdek de mogelijkheid om je eigen E-Fit studio te starten, waarbij je jouw passie voor sport en gezondheid omzet in een bloeiende eigen zaak. Creëer een inspirerende en motiverende omgeving, waar mensen dagelijks streven naar de beste versie van zichzelf. Geniet van de vrijheid om je eigen visie te realiseren, financieel te groeien en een blijvende impact hebben op de gezondheid van anderen. Dis is jouw kans!

Hoe start ik een eigen E-Fit studio?

Jouw E-Fit traject begint bij een vrijblijvende afspraak, waarin we jou alle nodige informatie geven om een weloverwogen keuze te maken. Tijdens deze afspraak krijg je ook een E-Fit demosessie, om het E-Fit effect zelf te ervaren en grondig uit testen.

Vervolgens maken wij een vrijblijvende offerte op en bekijken we samen dé ideale locatie van je studio. We stellen samen een financieel plan op voor de bank én geven je een uitgebreide startopleiding (inclusief stage) om je helemaal klaar te stomen. Daarna overlopen we met jou de marketingaanpak en de inrichting van je E-Fit Studio. En dan ben je helemaal klaar voor een spetterende opening van jouw eigen E-Fit Studio. Let’s GO!

Wat kom ik tijdens een afspraak te weten?

Schrijf je dan nu in via het formulier en we plannen een vrijblijvende afspraak in. Zo kan je kennismaken met EMS, E-Fit zelf uittesten en ontdekken wat E-Fit Benelux voor jou en/of jouw zaak kan betekenen.

Wat kom ik tijdens een afspraak te weten?

Tijdens een gratis & vrijblijvende afspraak maak je kennis met onze E-Fit toestellen en de mogelijke E-Fit programma’s en concepten. We leggen je uit wat de mogelijkheden zijn en hoe je E-Fit kan integreren in je huidige zaak of hoe je zelf een nieuwe E-Fit studio kan opstarten.

Er zijn verschillende unieke mogelijkheden voor afslankcentra, personal trainers, fitnesscentra, kinesisten, schoonheidsinstituten, wellness centra én hotels. Voor elke sector hebben wij een plan van aanpak op maat!

De demo gaat bij voorkeur door in onze eigen showroom in Waregem, gezien daar het totaalplaatje aanwezig is en je ineens inspiratie krijgt voor jouw eigen studio. Lukt dit echt niet, dan kan de demo ook beperkt plaatsvinden bij jou in de zaak.   

Hoe start ik een eigen E-Fit studio?

Wil je graag mensen helpen om gezonder te leven en meer aandacht te schenken aan hun lichaam? Wil je graag een eigen zaak starten?

Dan is E-Fit the way to go! Start net als 180+ andere filiaalhouders in de Benelux met E-Fit en ontdek de wereld van EMS technologie!

Dankzij E-Fit kon ik een carrièreswitch maken naar een eigen zaak!

Wendy Dierckens van de groep BodySoFit maakte als tevreden E-Fit klant een carrièreswitch en heeft zo haar droom voor een eigen zaak waargemaakt. Na een interne opleiding bij E-Fit Benelux startte ze haar eerste eigen E-Fit studio in 2018. Ondertussen opende ze reeds haar 4e succesvolle E-Fit studio.

Bekijk het interview van Wendy Dierkens van BodySoFit!