E-Fit Beauty & Slim

Het E-Fit Beauty & Slim toestel werkt met 2 technologieën, namelijk elektrische spierstimulatie (EMS) én infrarood. De combinatie van beide technologieën zorgt voor een betere celactivatie en boost de vetverbranding.

Het toestel is speciaal ontwikkeld om handenvrij te werken en dus perfect te integreren bij onder andere schoonheidsinstituten, afslankcentra, diëtisten, kinesisten,…

Over het toestel

Er zijn 3 behandelmethodes met de E-Fit Beauty & Slim:

  1. E-Shape: Slank & Strak zonder sporten (link pagina E-Shape)
  2. E-Relieve: Pijnreductie rug, nek & gewrichten (link pagina E-Relieve)
  3. E-Cardio: actieve sessie op de crosstrainer voor een betere vetverbranding, conditie en calorieverbranding

Iedere methode duurt slechts 20 minuten en kan handenvrij worden toegepast. De coach heeft maar enkele minuten tijd nodig per klant om het gekozen behandelplan op te starten. Door deze handenvrije behandelingen, krijgt de coach extra tijd voor andere activiteiten /behandelingen én geniet de eindklant van 20 minuten pure me-time! Idealiter komen klanten 2 tot 3 x per week langs voor een sessie van 20 minuten, met duidelijk zichtbare en merkbare resultaten na slechts 5 sessies.

Het Beauty & Slim toestel bevat 15 voorgeprogrammeerde programma’s zoals passive toning, lymfedrainage, huidversteviging, anti-cellulitis, relaxatie, pijnreductie, sportmassage, bodyshaping, cardio & interval training, vetverbranding,..

Ontdek onze programma’s

E-Shape

 

Met E-Shape kan je slanker en strakker worden zonder te sporten. Tijdens een passieve behandeling geniet je van 20 minuten me-time, in combinatie met passive toning via het Beauty & Slim toestel. De perfecte combinatie van elektrische spierstimulatie (EMS) én infrarood zorgt voor een boost van je metabolisme, zal cellulitis efficiënt aanpakken en werkt huidverstevigend.

E-Relieve

 

Dankzij het E-Relieve programma wordt pijnreductie van rug, nek en gewrichten mogelijk gemaakt. Tijdens deze passieve sessies worden de zwakkere spiergroepen versterkt zonder ze extra te belasten. Dit dankzij de combinatie van EMS technologie én infrarood. Ideaal bij de bestrijding van chronische pijnklachten of ter vervanging van de rugschool.

E-Cardio

 

Tijdens een E-Fit cardio training kiest de klant een cardio toestel naar keuze (zoals een crosstrainer, loopband of roeier) en wordt de focus gelegd op een intensieve verbranding. De tijd van een standaard cardio workout wordt verminderd tot 1/3 tijd. Het zorgt voor een betere conditie, langer uithoudingsvermogen van de spieren, hogere calorieverbranding en reduceert stress.

15 voorgeprogrammeerde
programma's

Passieve lichaamsversteviging

Lymfedrainage

Fitness (intensive)

Anti-cellulitis

Interval (intensive)

Huidversteviging

Relax

Pijnreductie

Sportmassage

Soothing massage

Cardio (intensive)

Hill running

Hill climbing

Vetverbranding

Pulse (intensive)

Thermo care broek / vest

Bij het Beauty & Slim toestel heb je de keuze uit een Thermocare broek (met buik- en armgordel), een Thermocare rugjas (met buik- en armgordel) of een speciale cardio broek (met buik- en armgordel). Welke technische kledij je kiest, is telkens afhankelijk van het gekozen behandelplan, het doel en de eventuele klachten van de eindklant.

Zowel de Thermocare kledij als de cardiobroek zijn:

  • Wasbaar
  • Luchtdoorlatend
  • In antibacteriële stof
  • Flexibel
  • Onderhoudsvriendelijk

Werking Thermocare

ThermoCare werkt met IR-C lange golf infrarood en dringt 4 tot 22 micrometer diep in het lichaam. Langegolf infraroodstralen dringen onze huid binnen en zijn uiterst veilig. In onze huid brengen ze microscopisch kleine watermoleculen in beweging, waardoor warmte ontstaat. Het lichaam zorgt er zelf voor dat deze warmte diep in het lichaam wordt gestuurd, waardoor het sneller, efficiënter, beter én vooral veiliger opwarmt. Als gevolg daarvan versnelt de bloedcirculatie in het gehele lichaam en verbetert ons celmetabolisme. De helende werking vertaalt zich in een afname van pijn aan de spieren, gewrichten of zelfs organen.

Voordelen infrarood

Figuurcorrectie

Maakt het onderhuids bindweefsel strakker
Activeert de metabolische processen
Relaxeert de spieren

Pijnreductie bij reuma, artrose & fibromyalgie

Intensieve rugversteviging
Anti-cellulitis