Voordelen

18x efficiënter dan een gewone fitness-sessie

48.000 spiercontracties in 20 minuten

80% spierversteviging

Activeert het volledige lichaam

EMS training

Snel resultaat

Snellere vetverbranding

Huidversteviging

Rugversteviging

Medisch goedgekeurd toestel

E-Fit: dé toekomst van fitness en lichaamsbeweging!

Als je op zoek bent naar een effectieve en efficiënte manier om een strakker, fitter en gespierder lichaam te krijgen, dan ben je hier op de juiste plek beland. E-Fit is een revolutionaire trainingsmethode, die gebruikmaakt van elektronische spierstimulatie (EMS) om de effectiviteit van jouw workouts te vergroten. Met behulp van onze exclusieve EMS-apparatuur en aangepaste trainingsprogramma’s op maat kan je in korte tijd indrukwekkende resultaten behalen. Door de combinatie van traditionele fitnessoefeningen met elektronische impulsen, worden spieren intensiever gestimuleerd, waardoor E-Fit sessies tot 18 keer effectiever kunnen zijn dan klassieke trainingen.

Met 2 sessies van slechts 20 minuten per week, kan je met E-Fit verbluffende resultaten behalen op vlak van fitheid, energieniveau, gewicht, spiermassa, figuurcorrectie én bestrijden van chronische spier- en gewrichtspijnen.

E-Fit werkt met EMS technologie

Bij E-Fit wordt gebruik gemaakt van geavanceerde elektrodenpads (E-pads), die op de spieren worden geplaatst door middel van een professioneel en hygiënisch E-Fit pak. Deze elektrodenpads worden aangestuurd door de E-Fit computer en genereren zo elektrische impulsen die je spieren doelgericht activeren, waardoor ze veel intensiever werken dan bij traditionele oefeningen. Het resultaat? Je krijgt in slechts 20 minuten een volledige workout die gelijk staat aan 90 minuten zweten in de fitness.

Met onze EMS-technologie (Elektro Musculaire Stimulatie) kun je verschillende spiergroepen tegelijkertijd trainen. Of je nu je buikspieren, billen, armen of benen wilt verstevigen, EMS maakt het mogelijk. Bovendien kunnen we de intensiteit van de stimulatie aanpassen aan jouw persoonlijke behoeften en doelen.

E-Fit versnelt je stofwisseling, waardoor je lichaam efficiënter en sneller calorieën verbrandt en je energieniveau verhoogt. Tijdens elke E-Fitsessie worden meer dan 90% van je spiervezels gelijktijdig geactiveerd. In vergelijking met een gewone training is dit slechts 30%.

Voor wie is E-Fit geschikt?

Wat maakt E-Fit nog beter? Het is geschikt voor iedereen, ongeacht je fitnessniveau. Of je nu een beginner bent of een ervaren atleet, onze technologie kan worden aangepast aan jouw niveau en ambities. Het is ook een geweldige oplossing voor mensen met beperkte mobiliteit of fysieke blessures, omdat het zachte en gecontroleerde bewegingen mogelijk maakt zonder extra belasting op de gewrichten. Bovendien kan je de E-Fit technologie ook passief gebruiken, waardoor je zelfs niet hoeft te sporten.

Of je nu een drukke professional bent, een jonge mama met weinig vrije tijd, of gewoon iemand die op zoek is naar snelle en duurzame resultaten op vlak van gezondheid, met E-Fit kan jouw leven veranderen.

Het traject van een E-Fitter

Stap 1
Stap 1

Intakegesprek

Tijdens een grondig intakegesprek gaan we dieper in op jouw profiel, historiek, klachten en doelen. We kijken wat voor jou de beste E-Fit formule is en leggen alles in detail uit.

Stap 2
Stap 2

Uitgebreide bodyscan

Hier wordt jouw startsituatie in kaart gebracht: het bepalen van jouw startgewicht, vetpercentage, spiermassa, metabolische leeftijd, buikomtrek,.. zo kunnen we doelgericht aan de slag want meten = weten!

Stap 3
Stap 3

E-Fit pak aantrekken

Na het aantrekken van jouw persoonlijk E-wear onderpakje, helpt een E-Fit coach jou in het elektrodenpak. Door middel van 20 E-pads in het pak, worden via de E-Fit computer de EMS-impulsen verstuurd naar de belangrijkste spieren in het lichaam.

Stap 4
Stap 4

E-Fit workout

Tijdens een doelgerichte full body workout van slechts 20 minuten gebruik je, dankzij de E-Fit EMS technologie, 10 spiergroepen op éénzelfde moment. Zo behaal je een optimaal resultaat op korte tijd!