Pijnreductie van rug, nek en gewrichten

Last van pijnlijke gewrichten? Pijn in de rug? Moet je van de arts je zwakkere spiergroepen verstevigen, maar kan je moeilijk bewegen of sporten zonder pijn? Dankzij onze diverse E-Relieve behandelingen (actief of passief), kan je binnen een korte tijd je zwakkere spiergroepen versterken. Na slechts enkele sessies voel je al een merkbaar verschil. De E-Relieve behandelingen werken zeer effectief bij chronische spier- en gewrichtspijnen (hernia, lage rugpijn, trapezium syndroom, artrose, reuma, fibromyalgie, frozen shoulder, migraine,…) en je kan er ook de rugschool mee vervangen.

18x meer resultaat in 20 minuten.

Bij E-Relieve zijn er 2 mogelijke methodes

De E-Relieve programma’s van E-Fit zijn een efficiënte hulp bij het sneller herstellen van rugpijn en het losmaken van verkrampte spieren. Dé ideale revalidatie dus, om zo snel mogelijk weer pijnvrij te kunnen bewegen. Dit kan op twee verschillende methodes.

Zonder sporten, met het E-Fit Beauty & Slim toestel.

Hier bestrijden we de pijn met een driedubbel effect:

1. We verdoven de pijnprikkels (met onze INTENSE programma’s), wat zorgt voor directe pijnverlichting.

2. We verstevigen de diepliggende spieren, hierdoor ontlasten we onder andere de tussenwervelschijven.

3. De infraroodtherapie zorgt voor het verlichten van chronische pijn en stimuleert het zelfgenezingsproces.

Net zoals bij de E-Shape programma’s, wordt er bij de E-Relieve behandelingen met het Beauty & Slim toestel ook gewerkt met de ideale combinatie van EMS (elektrische spierstimulatie) en infrarood.

Met sporten, rugschool programma’s met het E-Fit Infinity toestel.

Heb je voldoende vooruitgang geboekt, dan kan er geopteerd worden om stap voor stap op te bouwen naar een bewegingsplan op maat. De diepliggende spieren worden dan doelgericht verstevigd. Je leert dus terug bewegen zonder pijn! Na de actieve training krijg je nog een micromassageprogramma om gespannen spieren los te maken of een pijnreducerende impuls.

Bij beide methodes werken we met een gespecialiseerde rugjas met elektrodenpads, al dan niet aangevuld met een broek om zo doelgericht de juiste spieren te verstevigen. Volgende spieren worden met de rugjas geactiveerd: bovenste en onderste buikspieren, trapezium spieren, brede rugspier, diepe rugspier, binnen heupspieren, biceps & triceps).

Tevreden E-Relieve klanten aan het woord

C. VANDENBROECKE

Echt een verlichting voor de rugpijn waar ik al jaren problemen mee heb. Mijn rugspieren worden versterkt door het toestel, zonder oefeningen te moeten doen. Ik merk veel minder pijn in de onderrug.

A. BOULET

De beste ervaring die ik ooit heb gekregen, met de best ervaren mensen als begeleiding! Na veel E-Fitsessies gedaan te hebben, ben ik eindelijk volledig verlost geraakt van de pijn in mijn rug! Ben veel soepeler geworden en het toppunt is dat het ook blijvend resultaat geeft, dankjewel!

P. VERBRUGGEN

Professioneel, eerlijk en goede begeleiding. Ik krijg de juiste begeleiding en veel advies, zodat je met gemak je doelen behaalt. Ik ben hier aan begonnen door chronische zenuwpijnen. Ik voel me nu super, want mijn morfine is volledig afgebouwd en ik heb voor de helft minder pijn. Ik kijk elke keer uit naar mijn E-Fit momentje, waar ik kan relaxen en mijn lichaam verstevigt. Dankje!