Beat your competition
met E-Cycling van E-Fit

Beat your competition met E-Cycling van E-Fit. Je haalt meer uit je workout in slechts 20 minuten. 
Daarnaast krijg je een hogere calorieverbranding, een beter uithoudingsvermogen, meer kracht én een grotere explosiviteit.

Voor wie is E-Cycling?

  • Voor amateurs en voor professionals
  • Voor binnen- en voor buitentrainingen
  • Individuele trainingen zowel als groepslessen (nieuwe vorm van spinning)

18x meer resultaat in 20 minuten.

Train de juiste spiergroepen

De E-Cycling trainingen genereren maar liefst 36 000 spiercontracties in slechts 20 minuten.  De speciaal ontwikkelde E-Cycling bikeshort met 18 E-pads activeert doelgericht alle 9 spierzones die je gebruikt tijdens één pedaalslag.

Dat zorgt ervoor dan een E-Cycling sessie 3 x intensiever én effectiever is dan een standaard 60 minuten fietstraining of spinning sessie. Naast de beenspieren, worden ook de core (buik & onderrug) stevig getraind en worden rugklachten voorkomen. Bovendien kan je dankzij deze uiterst veilige trainingsmethode ook blessures voorkomen of efficiënt en snel revalideren.

Voordelen E-Cycling?

  • een explosievere versnelling
  • een beter uithoudingsvermogen van de spieren
  • een algemene krachtontwikkeling in de benen.
  • een enorm hoge calorieverbranding
  • een training van de core
  • een figuurcorrectie van de bovenbenen (ideaal voor mensen met een ‘peerfiguur’)

Met de optie “Out-of-range” hoeft de klant (na het instellen van zijn programma) niet meer bij het toestel aanwezig zijn om te trainen. Deze kan met zijn draadloze receiver zelfs buiten gaan fietsen, wat van E-Cycling ook dé ideale buitentraining maakt.

Deze tevreden E-Fitters gingen je voor

G. VERMEESCH

Heel tevreden over het resultaat van mijn E-Cycling sessies en ook vriendelijke en professionele medewerkers. Door het scherm dat gekoppeld is met de hometrainer, kan je fietsen waar je maar wil, in een mooie omgeving met aangepaste hellingen en weerstanden.

L. DE CRAEMER

Op regenachtige en koude dagen zag ik het niet zitten om op mijn fiets te kruipen. E-Cycling bood de perfecte oplossing om toch sportief te blijven tijdens deze dagen. Ik werd goed begeleid door de coaches. Het is zalig!

J. VANDEMANDELE

De Mont Ventoux opfietsen stond op mijn bucket list, om hiervoor te trainen koos ik voor E-Cycling. En dit was ideaal als voorbereiding! Persoonlijke aanpak met aandacht voor de noden van de klant. Prijs/kwaliteitverhouding top!