Slank en strak zonder sporten

Met het Beauty & Slim toestel heb je een aantal E-Shape programma’s, die het mogelijk maken een strakker, gespierder en sterker lichaam te bekomen zonder te sporten! Het toestel werkt hiervoor met 2 technologieën, namelijk EMS (Elektro Musculaire Stimulatie) en Infrarood.

De elektrostimulatie zorgt ervoor dat we doelgericht en efficiënt je belangrijkste (en diepliggende) spieren activeren tijdens een korte en intensieve sessie van 20 minuten. Het effect hiervan? Spier- en huidversteviging, probleemzones verminderen in centimeters en drastische afname van cellulitis. Anderzijds dringt de IR-C lang golf infrarood technologie 4 tot 22 cm diep door in het lichaam, waardoor de bloedcirculatie verbetert en de spieren ontspannen. Hierdoor zal het lichaam ontgiften, krijg je een hogere calorieverbranding, worden de cellen geactiveerd en zal de stofwisseling versnellen.

18x meer resultaat in 20 minuten.

Train de juiste spiergroepen

Tijdens een E-Shape behandeling werkt het Beauty & Slim toestel op de volgende grote spieren: de buikzone, de lovehandles, de onderrug, het zitvlak, de quadriceps, de hamstrings en de armen.

Tevreden E-Shape klanten aan het woord

K. VERHOEVEN

E-Fit Studio is een plaats waar je kan genieten van een zalige me-time behandeling! De coaches zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en helpen je steeds naar de gezondste versie van jezelf. Ideaal voor als je jouw lichaam wilt shapen of afvallen zonder te sporten.

R. ROBAUT

Sinds enkele maanden ga ik met enige regelmaat naar E-Fit voor een E-Shape behandeling. De eerste kreeg ik een duidelijke uitleg over wat je precies te wachten staat. Ik ben er super tevreden over, vooral als je een zware dag hebt gehad is dit ideaal om je dag af te sluiten.

S. KOK

Goede uitleg over het product en wat het allemaal van voordelen heeft voor je lichaam! Ik ga 2x per week en voel me herboren erna! Een echte aanrader!