Ontdek onze E-Fit toestellen

Het E-Fit effect

EMS, ook wel Electro Musculaire Stimulatie genoemd, is een gevestigde wetenschappelijke techniek die gebruik maakt van elektrische impulsen en die reeds ontstond in 1791 binnen de medische wereld. Bij E-Fit hebben we deze EMS-technologie ingezet om een 5e generatie hooggespecialiseerde EMS apparatuur te produceren.

Diverse onderzoeken, gepubliceerd in de European Journal of Applied Physiology, onderbouwen het gebruik van EMS in spiertraining. EMS heeft een brede waaier aan therapeutische en cosmetische voordelen toegepast door artsen, kinesisten, topsport coaches, personal trainers, afslankstudio’s, schoonheidsspecialisten,…

Het effect? Meer & doeltreffende resultaten in minder tijd!

Onze E-Fit toestellen zijn bovendien de meest kwalitatieve én veiligste binnen de EMS-markt. Waarom?

E-Fit werkt als enige op de markt met de uiterst veilige I.S.T. technologie (Impulse Shift Technology), in combinatie met unieke impulsen. Hierdoor voelen de signalen zeer comfortabel aan, zonder te moeten inboeten aan de kwaliteit van de spiercontracties! Bij andere EMS apparaten voelen de signalen dikwijls aan als een (elektrische) kramp, uiterst onaangenaam voor de eindconsument. De unieke I.S.T. technologie maakt E-Fit veiliger, efficiënter en aangenamer dan de andere spelers in de markt.

Doordat veiligheid en kwaliteit bij E-Fit voorop staan, is E-Fit ook als enige EMS fabrikant toegestaan in Amerika!

Benieuwd wat E-Fit voor jouw zaak kan betekenen?

 

E-Fit Infinity 2090

Breng jouw training naar een hoger niveau met het E-Fit Infinity toestel. Met de E-Fit Infinity 2090 krijg je in slechts 20 minuten een volwaardige full-body workout, die dankzij de EMS-technologie maar liefst 18x efficiënter werkt dan een klassieke fitness sessie van 90 minuten.

Met dit draadloze toestel heb je een volledige bewegingsvrijheid én kan je tot 10 verschillende gebruikers verbinden met één toestel. Hierdoor kan je meer klanten helpen naar een fit, slank en gespierd lichaam.

E-Fit Beauty & Slim

Het E-Fit Beauty & Slim toestel werkt met 2 technologieën, namelijk elektrische spierstimulatie (EMS) én infrarood. De combinatie van beide technologieën zorgt voor een betere celactivatie en boost de vetverbranding.

Het toestel is speciaal ontwikkeld om handenvrij te werken en dus perfect te integreren bij onder andere schoonheidsinstituten, afslankcentra, diëtisten, kinesisten,…