Onze missie:
Jouw zaak en jouw klanten helpen!

E-Fit Benelux, met hoofdzetel en operationele showroom gevestigd in Waregem, is exclusief verdeler én marktleider van unieke en hoogst kwalitatieve EMS-apparatuur. We zijn ondertussen al meer dan 12 jaar actief binnen de EMS-markt en realiseren nog steeds een mooie jaarlijkse groei. Onze klanten bevinden zich in de afslank-, wellness-, sport-, fitness-, gezondheids-, en beautysector. Dankzij onze kwalitatieve toestellen, mooi verdienmodel, sterk team én jarenlange expertise helpen wij dagelijks onze klanten hun zaak succesvol uit te bouwen.

De eigenaars van E-Fit Benelux, Annelies & Virgil, runnen daarnaast zelf 5 E-Fit studio’s in eigen beheer, zodat ze de markt dagelijks kunnen opvolgen én hun ervaringen en expertise kunnen delen met alle andere studio-eigenaars.

Naast het leveren van de juiste E-Fit apparatuur, willen we met E-Fit Benelux een grote meerwaarde creëren en dit zowel naar onze professionele klanten als naar de eindconsument. Dit doen we door het bieden van de juiste totaalondersteuning op vlak van business coaching, expertise, marketing, opleiding en service.

Ons E-Fit netwerk is tot op vandaag al uitgebreid naar meer dan 180 E-Fit Studio’s in de Benelux en meer dan 2.000 E-Fit Studio’s wereldwijd. We helpen dagelijks duizenden tevreden eindconsumenten naar een gewenst resultaat op vlak van gezondheid, figuur, fitheid en pijnbestrijding.  

“ Teamwork makes the dream work ”

Sales team

Virgil

SALES MANAGER

E-mail: virgil@efit.be
Telefoon: +32 468 29 08 20

Word jij onze extra accountmanager?
Klik op de foto voor de vacature.

Service & Logistiek

Anzor

SERVICE & LOGISTIEK

E-mail: service@efit.be
Telefoon: +32 471 95 85 66

Administratie

Febe

ADMINISTRATIEF BEDIENDE

E-mail: febe@efit.be
Telefoon: +32 471 90 66 54

Naoual

ADMINISTRATIEF BEDIENDE

E-mail: logistiek@efit.be
Telefoon: 056 36 00 61

Management

Annelies

CEO

E-mail: annelies@efit.be
Telefoon: 056 36 00 61

Cynthia

COO

E-mail: cynthia@efit.be
Telefoon: 056 36 00 61

Veronique

CFO & HR

E-mail: boekhouding@efit.be
Telefoon: 056 36 00 61

Meet Annelies en Virgil

Annelies & Virgil zijn de CEO’s van E-Fit Benelux en het bedrijf FitCoach. Naast E-Fit Benelux en de E-Fit Studio in Deinze, zijn zij ook verantwoordelijk voor 4 eigen E-Fit Studio’s (FitStudio Desselgem, FitStudio Waregem, FitStudio Lievegem en E-Fit Studio Anderlecht). Zo kennen ze de EMS markt vanbinnen en vanbuiten, zowel vanuit de zakelijke kant als vanuit de kant van de eindconsument. Die expertise delen ze heel graag met hun E-Fit ondernemers, om samen met E-Fit een sterk merk te maken en het marktleiderschap te verstevigen in de Benelux en daarbuiten.

Annelies & Virgil vonden elkaar zowel op relationeel als op zakelijk vlak door een gedeelde passie voor een gezonde levensstijl. Annelies was vroeger zelfstandig eventmanager en woog door een slechte levensstijl 22 kg teveel… Virgil volleybalde op hoog niveau en had door zijn lengte (2 meter) ondergewicht. Beiden pakten ze hun levensstijl grondig aan en bereikten hiermee topresultaten. Gezond leven, beweging en gezonde voeding werden een passie en zo vond het koppel elkaar. A perfect match! Ze beslisten om samen een carrièreswitch te maken, bij te scholen en samen een bedrijf te starten om mensen te helpen naar de beste versie van zichzelf: FitCoach was geboren!

In 2018 openden ze hun eerste FitStudio in Desselgem. Het begon met een klassieke personal trainer studio. Maar toen kwam E-Fit onverwacht op hun pad.

“In het begin stonden we hier sceptisch tegenover, tot we het zelf mochten uittesten. Als fervente sporters hebben we tijdens een testsessie E-Fit onze spieren nog nooit zo aan het werk gevoeld, met topresultaat en volle overtuiging voor E-Fit als gevolg!

Ze integreerden E-Fit in hun FitStudio en na het lanceringsweekend was de E-Fit investering al terugbetaald. Ondertussen opende het ondernemerskoppel daarom nog 4 andere E-Fit Studio’s zoals FitStudio in diverse regio’s in Vlaanderen, allemaal met succes.

Door het sterke geloof en vertrouwen in de kracht van EMS en de kwaliteit van E-Fit, besloten Annelies & Virgil in 2022 de groothandel E-Fit Benelux over te nemen. Vanuit hun expertise aan de andere kant willen ze nu ook gelijkgestemde ondernemers helpen hun dromen te realiseren en met E-Fit een bloeiende zaak te verkrijgen.

Annelies Valepyn

E-mail: annelies@efit.be
Telefoon: 056 36 00 61

Virgil Ergo

E-mail: virgil@efit.be
Telefoon: 056 36 00 61