E-Fit in je zaak

Word een pionier in de E-Fit revolutie! Start je eigen E-Fit Studio of integreer onze kwalitatieve E-Fit apparatuur in je bestaande zaak én til je business naar een hoger niveau!

Wil je een onderscheidend fitnessconcept lanceren dat de markt op z’n kop zet? Ben je op zoek naar een innovatieve technologie die klanten sneller en effectiever helpt bij het behalen van hun fitness- en gezondheidsdoelen? Ontdek dan waarom E-Fit voor jou ‘the next step’ is!

Waarom E-Fit in je zaak?

Lage opstartkosten 

Snelle terugverdientijd

Mooi verdienmodel

Lage operationale kosten

Weinig ruimte nodig

Weinig personeel nodig

Supportsysteem met vakopleidingen, marketingtools,business- en salessupport en dienst na verkoop

Voor welke sectoren is E-Fit geschikt

 E-Fit kan worden geïntegreerd in bestaande fitnesscentra, personal training studio’s, schoonheidssalons, wellnesscentra, kinepraktijken, hotels en andere gerelateerde bedrijven. Het biedt een waardevolle aanvulling op bestaande diensten én trekt een nieuwe interessante doelgroep klanten aan.

Je kan er ook voor kiezen om zelf een exclusieve E-Fit Studio te starten. Want misschien droom je al lang van een carrièreswitch of ben je op zoek naar dé ideale investeringsopportuniteit.  Of wil je de sprong wagen naar een eigen zaak, maar weet je niet waar te beginnen… Wij helpen je als onze E-Fit partner met een vlotte opstart en begeleiden jouw traject op vlak van business coaching, sales- en marketingsupport en de nodige tips & tricks.

Ontdek onze E-Fit toestellen

E-Fit Infinity 2090

Breng jouw training naar een hoger niveau met het E-Fit Infinity toestel. Met de E-Fit Infinity 2090 krijg je in slechts 20 minuten een volwaardige full-body workout, die dankzij de EMS-technologie maar liefst 18x efficiënter werkt dan een klassieke fitness sessie van 90 minuten.

Met dit draadloze toestel heb je een volledige bewegingsvrijheid én kan je tot 10 verschillende gebruikers verbinden met één toestel. Hierdoor kan je meer klanten helpen naar een fit, slank en gespierd lichaam.

E-Fit Beauty & Slim

Het E-Fit Beauty & Slim toestel werkt met 2 technologieën, namelijk elektrische spierstimulatie (EMS) én infrarood. De combinatie van beide technologieën zorgt voor een betere celactivatie en boost de vetverbranding.

Het toestel is speciaal ontwikkeld om handenvrij te werken en dus perfect te integreren bij onder andere schoonheidsinstituten, afslankcentra, diëtisten, kinesisten,…