Wie zijn wij? Wat doen we? Wat drijft ons?

Onze missie: Jouw zaak en jouw klanten helpen!

We helpen ondernemers uit de afslank, gezondheids- en fitnessindustrie om hun droom te verwezenlijken en hun zaak verder uit te bouwen.
Dit doen we door énerzijds te werken met de veiligste, efficiëntste en meest innoverende gebruiksvriendelijke E-Fit apparatuur anderzijds door het ontlasten van de coachen door hen een totaalondersteuning te geven met opleidingen, snelle service (incl. back-upservice) en diverse marketingcampagnes.

“Vanuit onze passie, vanuit 15 jaar expertise in het uitbaten van eigen centers, creëren we een meerwaarde in de filialen van onze klanten. Via onze werkende toonzaal inspireren we je dagdagelijks en tonen we open en eerlijk alles achter de schermen.
Via unieke & vernieuwende apparatuur, die al 10 jaar zijn efficiëntie bewijst, in ons E-Fit netwerk met meer dan 100 exclusieve E-Fit centra’s en in duizenden tevreden eindconsumenten

Tijdens de opstart tot de succesverhalen krijg je een totaalondersteuning:

 1. Opleiding,
 2. Marketing,
 3. Businesscoaching
 4. back-up service
 5. en door diverse onafhankelijke keuringen bevestigd:  kwalitatieve & veilige apparatuur. “

Toen we onze eigen filialen opstartten kregen we de meeste voldoening van de opstart en de lancering van succesvolle afslank- en fitheidscentra’s.
Eénmaal alles operationeel was, botsten we vaak op malafide distributeurs. We misten daarbij ook ondersteuning van de distributeurs of franchise gevers.
Vanuit de goesting om anderen te helpen en te ondersteunen in het opstarten van hun eigen centra’s, maar ook om hen te coachen hoe ze hun zaak naar een hoger level kunnen krijgen, zijn we op zoek gegaan naar een uniek, werkend en kwalitatief concept.
E-Fit is op ons pad gekomen. Een liefde op het eerste gezicht! We hebben E-Fit gecombineerd met een totaal ondersteuning en doen hierdoor dagelijks wat we graag doen!
Professionelen helpen hun droomzaak op te starten en hen te coachen naar een topzaak!

E-Fit heeft ook als énige een medisch toestel met een medische certificering. De kwaliteit van dienstverlening is gecertificeerd volgens de eisen van het ISO13485 kwaliteitslabel, naast de andere diverse keuringen.
E-Fit blijft investeren in Research & Development. Daardoor kunnen we uitpakken met een uniek gamma aan E.M.S. apparatuur, dat de nieuwste en veiligste technologie bevat!

We beschikken over een medisch E-Fit team dat bestaat uit dokters, kinesisten, … die ons helpen omtrent de medische vragen bij bepaalde ziektebeelden & E.M.S. training.

Over E-Fit Benelux & E-Fit Center Deinze

E-Fit Benelux is gevestigd in Deinze. Als exclusief verdeler van innoverende E-Fit apparatuur helpen we klanten die zich bevinden in de afslank-, gezondheids- en fitnesswereld.

E-Fit Center Deinze is de flagshipstore van E-Fit Benelux en begeleidt klanten van en rond Deinze naar een slank, strak en pijnvrij lichaam danzij de EMS-technologie. 

We zijn uitgesproken marktleider in onze sector. Enerzijds door de hoge kwaliteit en doeltreffendheid van onze apparatuur. Anderzijds door de gedreven ondersteuning aan onze klanten op vlak van marketing, business coaching, opleiding & after sales service.

Zo kunnen zij hun zaak succesvol uitbouwen.

Bekijk vacatures

 

Werken bij E-Fit Benelux

Een job bij E-Fit Benelux is een uitdaging. We voorzien je daarom ook - in eender welke functie - van grondige en constante bijscholing

We zijn een groeiende kmo waar jou impact meteen zichtbaar is. Ambitie en ondernemerschap zijn dan ook twee van onze kernwaarden.

Een aantrekkelijk loon wordt verder aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een eventuele firmawagen en een bonussysteem. Een jaarabonnement E-Fit hoort er natuurlijk ook bij. 

De teamspirit houden we hoog door maandelijks een teamlunch & afterwork te organiseren.

Zin gekregen om deel uit te maken van ons team? Bekijk nu alle openstaande vacatures.

Bekijk vacatures

De kernwaarden van E-Fit Benelux

 1. Respect
 2. Eerlijkheid & oprechtheid
 3. Positiviteit
 4. Ambitie & ondernemerschap
 5. Verantwoordelijkheid
 6. Groei
 7. Kennis & vakmanschap
 8. Klantvriendelijkheid
 9. Kwaliteit
 10. Orde

Herken je je in deze waarden? Werk je graag in een onderneming die dezelfde waarden als jou voorop stelt?

Aarzel niet en neem een kijkje op onze vacaturepagina.

Bekijk openstaande vacatures