E-Lite: uw persoonlijke E-Fit unit

E-Fit heeft een persoonlijk unit ontwikkeld waarbij jouw klanten ook de E-Fit trainingen thuis, op reis kunnen volgen, nl. E-Lite. Via de E-Lite unit kan je meer klanten bereiken en helpen om hun doelen te bereiken. Ideaal voor klanten die geen tijd hebben om in je zaak te komen sporten of bij klanten die net te ver wonen. Ideaal om steeds inkomen te blijven genereren, ook al is je zaak gesloten.

Maak kennis met E-Lite de allernieuwste EMS technologie van E-Fit voor thuisgebruik

De klant koopt zijn eigen E-Lite unit aan. Om de klant optimaal te helpen, kan dit gecombineerd worden met 3 aanvullende coaching abonnementen.

 

 

E-Lite bestaat uit 4 elementen :

 1. Full Body elektrodenpak
 2. Draadloze EMS-receiver (maat naar keuze)
 3. E-Lite App
 4. Waterspuitfles
 5. Lader

Optioneel:

Coaching abonnement

 

 

 

1. Elektrodenpak

Het E-Lite elektrodenpak is een full body pak dat de klant gemakkelijk kan aandoen. Het voelt aan als een tweede huid. Aangevuld met arm- en kuitgordels kun je 10 spiergroepen tegelijk activeren.
Het E.M.S. elektrodenpak bestaat uit anti-bacterieel, luchtdoorlatend materiaal dat je kan wassen.

 

 

2. Draadloze EMS-receiver

De draadloze E-Lite receiver stuurt de elektroden in je pak aan die gepositioneerd zijn op 10 verschillende spiergroepen. Het is een compact, licht en persoonlijk E-Fit toestel dat een volledige bewegingsvrijheid geeft tijdens de training van de klant.
De geïntegreerde IST Pro-technologie van E-Lite zorgt voor diepere en effectievere spiercontracties. Deze unieke en gepatenteerde E.M.S. technologie verschuift de respectievelijke impulsen tussen kanalen in de tijd, zodat het menselijk lichaam op een subtiele manier op slechts één plek op een bepaald moment wordt gestimuleerd.

 

Lees meer over het E-Fit effect!

 

 

 

3. De E-Lite app

Met een smartphone of iwatch kan je d.m.v. de E-Lite app de E-Lite receiver aansturen die gebruik maakt van een beveiligde Bluetooth-verbinding.
Geen extra apparaat, alleen het apparaat dat bijna iedereen al dagelijks gebruikt.

Hierdoor kan jouw klant zowel thuis, in de natuur als in een E-Fit filiaal met professionele omkadering E-fitten. Bovendien werkt het elektrodenpak perfect in combinatie met andere workouts (fietsen, lopen, yoga, box, dansen,..) of kan het zelfs tijdens huishoudelijke taken gebruikt worden.

Als het op bereik aankomt, ondersteunt versie 5.0 van Bluetooth 200 meter in zichtlijn in een buitenomgeving en 40 meter in een binnenomgeving. Het heeft een betere detectie voor wifi- en LTE-verbindingen.

 

E-Lite programma's: 

 1. Warming up & anti-cellulite
 2. Interval
 3. Strength - spierbouw
 4. Core muscles - abs
 5. Backtraining
 6. Relax

Via een coaching abonnement kun je gepersonaliseerde E-Lite trainingprogramma's aanmaken voor jouw klant! Hierin kun je onbeperkt gaan via het cloud gebaseerde managementsysteem.

Info en vrijblijvende demo!

 

 

Er worden 10 spiergroepen getraind met E-Lite

 1. Buikspieren
 2. Borstpieren
 3. Triceps
 4. Biceps
 5. Brede rugspieren
 6. Onderrug
 7. Zitvlak (gluteus)
 8. Quadriceps
 9. Hamstrings
 10. Kuiten

Lees meer over de EMS technologie!

 

 

E-Lite expert coaching abonnement

De beste resultaten zijn altijd een mix van E-Lite gecombineerd met experten coaching, nietwaar?! De E-Lite gebruiker wordt aan een E-Fit coach gelinkt. We hebben 3 coaching formules uitgewerkt, afhankelijk hoeveel begeleiding de klant wenst. Hierdoor blijf je in connectie met jouw klant, krijgt jouw klant sneller en betere resultaten. Hierdoor zal de klant ook blijven doorzetten om zijn doel te behalen en krijg jij een extra verdienmodel naast de verkoop van de E-Lite units!

Er zijn 3 types coaching abonnementen. Dit start met het opstellen van trainingprogramma's die de klant thuis kan uitvoeren, tot E-Fit sessies in jouw filiaal.

Als coach stel je een persoonlijk E.M.S. programma op, een gepersonaliseerd trainingsplan via de virtual trainer app, en volg je de evoluties van jouw klant op. Zo blijft de klant vooruitgang boeken.

Meer info? Deze leggen we jou graag uit via een persoonlijk gesprek.

Officiële E-Lite verdeler worden!

 

 

Wie zijn de E-Lite klanten?

Mannen en vrouwen die

 • Weinig tijd hebben
 • Vlug resultaat wensen
 • Fitter, slanker of gespierder willen worden
 • Sportprestaties willen verbeteren
 • Een spiergroep doelgericht willen trainen
 • Een druk tijdschema hebben

Info en vrijblijvende demo!

 

 

Bluetooth-verbinding

E-Lite werkt met Bluetooth. Bluetooth biedt een draadloze verbinding die compatibel is met alle soorten smartphones, smartwatches of tablets. De Bluetooth (5.x) -serie is ontworpen om het energieverbruik te verminderen, dit geeft een langere levensduur aan de batterij van jouw E-Lite toestel .
Bluetooth 5 biedt aanzienlijke verbeteringen ten opzichte van eerdere versies met 2x de snelheid, 4x het bereik en 8x de hoeveelheid overdraagbare gegevens. Als het op bereik aankomt, ondersteunt versie 5.0 van Bluetooth 200 meter in zichtlijn in een buitenomgeving en 40 meter in een binnenomgeving. 

 

Thuis, buiten of in je E-Fit filiaal ?

Met de E-Lite personal unit kan de klant zich ook connecteren met je professionele E-Fit apparatuur. De klant heeft zo zijn eigen elektrodenpak en receiver mee. Individuele trainingen of groepslessen zijn diverse mogelijkheden die kunnen toegepast worden in een professioneel kader.

Info en vrijblijvende demo!

 

Officiële E-Lite verdeler worden?

E-Lite is een extra winstmodel voor jouw E-Fit filiaal. Dankzij de E-Lite abonnementen krijg je terugkerende inkomsten, zelfs terwijl je gesloten bent. Daarnaast spreek je een nieuwe doelgroep aan en  heb je hiervoor geen extra investering nodig.

Wil je ook een officiële E-Lite verdeler worden? Of wil je meer informatie over E-Lite? Neem dan contact met ons op!

Officiële E-Lite verdeler worden!

-14