Wendy kiest E-Fit voor carrièreswitch en wordt 3 jaar later het meest belovende E-Fit filiaal 2020

2 februari 2021

Als bediende in de verzekeringssector pendelde Wendy dagelijks heen en weer van Tielt naar Brussel. Ze was nog steeds gemotiveerd maar er leek toch altijd iets te ontbreken om 100% voldoening uit de job te halen. Ze twijfelde: was het dan toch tijd voor iets nieuws, misschien een carrièreswitch?

Ik wens een vrijblijvende E-Fit demo voor mijn zaak

 

Bekijk het interview met Wendy Dierkens van BodySoFit & Evy Gruyaert!

E-Fit was voor Wendy een echte buitenkans!

Wendy neemt E-Fit studio BodySoFit in Tielt met succes over

Wendy leerde E-Fit eerst als klant kennen in 2017. Ze ging twee keer in de week E-Fitten met een vriendin en was zeer tevreden met de resultaten. Zo leerde Wendy de uitbaatster van het filiaal in Tielt kennen en raakten ze bevriend. Enkele maanden later kreeg Wendy de vraag of ze interesse had om mee te helpen in BodySoFit als E-Fit coach. Dat leek haar een leuke aanvulling op haar toenmalige full-time kantoorjob en ze moest dus niet lang nadenken over haar 'ja-antwoord'. Niet veel later, in 2018, liet de toenmalige zaakvoerster haar weten te willen stoppen met BodySoFit en kreeg ze de kans om de zaak over te nemen

Ondernemen is je buikgevoel volgen

Ondertussen was Wendy mama geworden van 2 kindjes, had ze de zekerheid van haar job en haar man had ook zijn eigen zaak opgestart. Dus als eeuwige twijfelaar leek dit geen makkelijke keuze maar toen Wendy de volgende dag ging helpen in de zaak, werd het haar meteen duidelijk: volg je buikgevoel en ga ervoor! De rest is geschiedenis... BodySoFit Tielt floreerde en in 2019 opende ze al een 2de filiaal in Bissegem.

Haar grootste trots is wanneer klanten beslissen om verder te E-Fitten. Zo weet ze dat ze tevreden zijn over hun resultaat. Want haar missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen hun doelen te bereiken!

Wendy blikt terug op haar carrièreswitch

E-Fit was voor Wendy een echte buitenkans! Het was voor haar een grote beslissing maar uiteindelijk liet het haar toe zichzelf te herontdekken en is ze blij met het sociaal contact dat ze nu heeft met haar klanten.

Wendy kijkt terug op haar avontuur, reflecteert over ondernemen en vertelt alles over haar geslaagde carrièreswitch in een interview van Evy Gruyaert.

Wendy heeft ook groot nieuws! Ze opende onlangs haar 3de BodySoFit filiaal in Roeselare en ze is nog altijd gelukkig met haar keuze !

Slechts 3 jaar na carrièreswitch wordt BodySoFit Meest Veelbelovende E-Fit filiaal van 2020

Door haar daverende succes en de opening van haar 3de studio in Roeselare werd Wendy met BodySoFit hét meest veelbelovende E-Fit filiaal van 2020
Ze kreeg de award persoonlijk overhandigd door Stephanie Raedt, zaakvoerster van E-Fit Benelux, en was trots op haar afgelegde weg.

De studio in Roeselare opende begin januari 2021 en kon meteen klanten overtuigen om te starten met E-Fit, sport- & voedingsbegeleiding. Wendy is een dynamische onderneemster die houdt van haar job in al zijn facetten en is gelukkig met het BodySoFit team waarmee ze samen dit succesverhaal schrijft. Wie weet waar de volgende BodySoFit zijn deuren zal openen?

Hoe kan E-Fit van jouw zaak een groter succes maken? 

E-Fit is een mooie investering met rendement voor je zaak. Wij voorzien naast kwalitatieve apparatuur en een mooi concept ook een klantvriendelijke service. We bieden jou diverse vakopleidingen en ons marketingteam zorgt voor kant-en-klare marketingtools om de groei van jouw zaak te ondersteunen. Wij werken samen met diëtisten, personal trainers, kinesisten, schoonheidscentra, welness studio's, fitness boutiques, enz. maar er zijn ook toegewijde E-Fit studio's.

Wat kom je tijdens een E-Fit afspraak allemaal te weten?

- Welke verschillende apparaten, programma's en behandelingen zijn er? 
- Welke resultaten bekomt u met E.M.S. technologie?
- Welke trainings- of behandelmethodes kunt u toepassen.
- Nieuwe E-Fit concepten met hun businessmodellen
- Wat is onze service, hoe delen we onze know-how, hoe ondersteunen we onze E-Fit coaches dagdagelijks in het runnen van hun zaak,...

Wens je graag meer informatie over starten met E-Fit in uw zaak?

Krijg je graag een vrijblijvend bezoek om alle verdere informatie te krijgen, eventueel samen met een demonstratie? 
Een afspraak in onze toonzaal, het E-Fit center x Evy Gruyaert kan uiteraard ook. Daar kun je nog meer inspiratie opdoen over de inrichting en de mogelijke concepten.
Een bezoek duurt maximum 1,5 uur. Een kleine tijdsinvestering voor een maximaal rendement op lange termijn.

Ik wens een vrijblijvende E-Fit demo om mijn zaak te laten groeien