Succesverhaal 2: Afslankcenter Fit en Food breidt de bloeiende zaak verder uit

4 mei 2020

Chrissy van Fit en Food uit Brugge breidt haar bloeiend afslankcenter verder uit en investeert in een E-Fit Beauty & Slim toestel.

 

Chrissy van Fit en Food baat een afslankcenter uit in Sint-Andries Brugge. Ze legt zich toe op de E-Fit full body work-outs in haar studio in combinatie met voedingsadvies en bepaalde diëten zoals Heltitude en Powerslim.
Omdat ze haar zaak wou laten groeien, investeerde ze in de E-Fit Beauty & Slim, slank en strak zonder sporten in 20 minuten. Fit en Food trekt hierdoor een nieuwe doelgroep van klanten aan. Klanten die niet graag of niet meer kunnen bewegen. Klanten die willen werken aan een slank, strak en pijnvrij lichaam, maar die na een drukke werkdag wat me-time willen.

De E-Fit Beauty & Slim is een andere lijn dan de klassieke E-Fit apparatuur. Een toestel ontworpen om snel en handenvrij resultaten te boeken waarbij we werken met elektrostimulatie en infrarood.

Ze kent Stephanie en Andy van E-Fit Benelux al jaren en is zeer tevreden van de samenwerking. Ze kan bij hen terecht voor advies rond haar studio, marketingexpertise,... 

Omdat ze haar zaak wil laten groeien, investeerde ze in de E-Fit Beauty & Slim, slank en strak zonder sporten. Zo kan ze een nieuwe groep van klanten aantrekken die niet graag actief sport of aan hun conditie werkt. Maar die wel graag hun lichaam willen verstevigen, die pijn wil reduceren of na een drukke werkdag willen ontspannen. 

Interview met Chrissy

Wat is de reden dat je voor E-Fit gekozen hebt in je zaak?

Ik kende de zaakvoerders van E-Fit Benelux, Stephanie en Andy, al een lange tijd omdat ik nog in hun afslankstudio te Brugge gewerkt heb (zowel als jobstudent als vaste medewerker). Gezien onze goede band toen en mede omdat toen ook al zeer tevreden was over de resultaten met E-Fit was mijn keuze snel gemaakt.

Ben je tevreden over de uitbreiding met de E-Fit Beauty & Slim, hoe vormt deze een meerwaarde?

Ik ben super tevreden over de E-Fit Beauty & Slim! Ik trek een nieuwe doelgroep klanten aan die niet actief willen sporten of aan hun conditie werken, maar op een passieve manier willen verstevigen, pijn reduceren of gewoon eens na hun drukke werkdag willen kunnen ontspannen.

Mijn E-Fit Beauty & Slim staat in een aparte “zen-ruimte” wat dit fantastische toestel ook helemaal verdient. Rustig muziekje erbij en elke klant vraagt me of de sessie niet wat langer zou kunnen duren dan 20 minuten.
Ook esthetisch gezien – wat misschien niet het allerbelangrijkste is, maar toch – is dit een pareltje. De mooie witte kleur met roze of blauwe ledverlichting zorgt ervoor dat de ruimte mooi en subtiel verlicht wordt en oogt heel erg professioneel. Mijn beste aankoop tot nu toe!

Hoe vind je de samenwerking?

De samenwerking verloopt steeds vlotjes, professioneel en toch amicaal. Zoals ik al zei ken ik Stephanie en Andy ondertussen al een tien-, elftal jaar en door hun manier van communiceren zie ik hen meer als vrienden dan als mijn leverancier. Ik kan enkel maar zeggen dat ze steeds bereid zijn om je te helpen groeien, bereikbaar zijn en niets te veel gevraagd is.

Zo gebeurt het wel eens dat ik Stephanie opbel om hun expertise omtrent marketing, externe communicatie met mij te delen. Dan beantwoordt Stephanie met plezier mijn vele vragen. 

Hoe snel had je klanten voor dit toestel?

De 'nieuwe' klanten zijn deels eigen cliënteel die deze sessies erbij wilden, anderzijds nieuwe klanten. E-Fit Benelux bracht bij de opstart ook ca. 30 nieuwe klanten aan door een online marketingcampagne. We krijgen trouwens regelmatig nieuwe klanten binnen via hen door. Zo zat de agenda meteen goed vol vanaf de start. 

Wat vind je van de resultaten?

De resultaten zijn even straf als bij de E-Fit Full Body work-out. Fantastisch toch, gezien je niet moet sporten. 

 

Wil je ook een succesverhaal schrijven met jouw zaak?

Wil je jouw eigen E-Fit Center openen of E-Fit integreren in jouw bestaande zaak?

Boek dan nu een vrijblijvende E-Fit demo.

Ik boek mijn demo