E-relieve verlicht rug- nek- en gewrichtspijnen

9 mei 2022

Dankzij een uniek programma van EMS bekomt men pijnverlichting bij rug- nek- en gewrichtspijnen. Meet E-relieve!

E-Relieve getuigenis van rugpatiënte Heleen

Heb je last van rug- nek- of gewrichtsklachten? 1 op de 5 volwassenen heeft chronische spier- en gewrichtsproblemen zoals artrose, reuma, trapezium syndroom, fybromyalgie, frozen shoulder, migraine, ... . In de meerderheid van de gevallen is de oorzaak van deze problemen gelinkt aan spierzwakte, die hand in hand gepaard gaan met een tekort aan beweging. Ook stress kan een boosdoener zijn. Dankzij een uniek programma van elektrische spierstimulatie is het mogelijk om specifieke probleemzones te targetten en zwakke spieren te versterken om pijnverlichting te bekomen. Meet E-relieve!

Het verhaal van rugpatiënte Heleen

Heleen was al jaren rugpatiënte door spierzwakte ter hoogte van de bovenrug. Na een intakegesprek werd de juiste methode voor haar klachten gekozen, waarna het pijnreducerend effect zeer snel optrad. 

“Van de rugschool en de rugspecialist moest ik op zoek naar een sport die goed is voor de rug. Ze raadden fitness aan, maar omdat mijn zelfdiscipline niet zo groot is, ging ik op zoek naar een andere oplossing. Het resultaat met E-Fit? Mijn rugpijn is veel verbeterd. Ik merk ook dat mijn rugspieren steviger worden. Ik raad het zeker aan!” 

De vicieuze cirkel van spierzwakte

Verzwakte spieren kunnen verschillende oorzaken hebben. Het is belangrijk om medisch advies in te winnen betreffende de oorzaak om geen onderliggende problemen over het hoofd te zien. Een grote meerderheid van de pijn vloeit voort uit spierzwakte, dat op zijn beurt komt door een tekort aan beweging. Het is de start van een vicieuze cirkel waarbij pijn het bewegen vermindert met nog meer spierzwakte tot gevolg. Chronische pijn is dan bijna onafwendbaar. Negeer daarom de symptomen niet en reageer (pro)actief om de klachten (volledig) te verlichten.

Vrijblijvende infosessie

 

Pijnreductie dankzij E-relieve

Dankzij EMS-sessies kan je jouw zwakkere spiergroepen pijnloos en zonder gewrichtsbelasting versterken. Na een intakegesprek met de EMS-coach wordt er gekozen uit 2 methodes afhankelijk van jouw klachten: een passieve methode zonder sport of een actieve methode mét sport:

Beide methodes werken met een gespecialiseerde rugjas, soms aangevuld met een broek om zo doelgericht de juiste spieren te verstevigen. Er wordt steeds een plan op maat gemaakt om een maximaal resultaat te bekomen.

Zonder sporten met de E-Fit Beauty & Slim

Deze methode werkt met een driedubbel effect:

  1. We verdoven de pijnprikkels, wat instant verlichting geeft. 
  2. We werken probleemoplossend door de diepliggende spieren te verstevigen. Dit ontlast de tussenwervelschijven.
  3. Infrarood is deugdzaam bij chronische pijnen en zal het zelfgenezingsproces stimuleren.

 

Bewegingsplan met E-Fit infinity

Heb je voldoende vooruitgang geboekt, dan kan er geopteerd worden om stap voor stap op te bouwen naar een bewegingsplan op maat. De diepliggende spieren worden hierbij doelgericht verstevigd. Na de sessie krijg je een micromassageprogramma om gespannen spieren los te maken of een pijnreducerende impuls.

Ontdek E-relieve

 

Het resultaat van E-relieve

Door de lokale aanpak en de doeltreffendheid van EMS wordt het probleem op een doelgerichte manier aangepakt. Hierdoor wordt de pijn verlicht, waardoor je je snel fitter en energieker voelt. 

Ervaar spierversteviging en pijnvermindering dankzij E-relieve. We helpen jou naar een gespierder, gezonder en pijnvrij lichaam. Vraag nu je gratis en vrijblijvende proefsessie aan en ervaar het verschil! 

Vrijblijvende infosessie