Lesley Dada begeleidt BV’s met E-Fit in ‘Personal Trainers’

31 mei 2022

Personal Trainers - Play 4 - Vanaf 31 mei elke dinsdag om 21u15

 

Het is zover! In het gloednieuwe programma ‘Personal Trainers’ op Play 4 geven coaches elke dinsdag om 21u15 inspiratie om de beste versie van jezelf te worden. 11 coaches tonen in ‘Personal Trainers’ hoe je met killer work-outs, trainingschema’s en de juiste mindset het meeste uit je lichaam kunt halen. E-Fit is een belangrijk onderdeel van de training bij Lesley Dada. Onder het motto ‘Fitter, slanker en gespierder’ is ze een trouwe ambassadeur van de EMS-technologie.

Lesley Dada & E-Fit

Lesley Dada is een van de coaches in het gloednieuwe programma. Haar levensverhaal leest als een trein. Ze begon op haar 14e met karate en haalde verschillende keren goud op het Belgisch Kampioenschap. Daarna stapte ze over naar thaiboksen. Ook hier haalde ze twee prestigieuze wereldtitels. In 2008 werd ze genomineerd voor Sportvrouw van het Jaar. Hierna stopte ze om medische redenen met het topsporten. Lesley Dada besloot daarom om haar trainingsstudio uit te breiden om mensen te helpen om gezonder te leven. Zelf ontdekte Lesley Dada tijdens haar carrière de vele voordelen van de EMS technologie van E-Fit voor haar eigen lichaam. Nu gebruikt ze E-Fit ook bij haar klanten om de resultaten te versterken in haar studio 'Overdrive Sports'.

Proefsessie aanvragen

 

 

 

Wat is E-Fit?

E-Fit is een EMS work-out waarbij je in 20 minuten 18x efficiënter traint dan via een traditionele training van 90 minuten. Je bereikt snel en duurzame resultaten om zo een fit, strak en gespierd lichaam te bekomen.

E-Fit maakt gebruik van de EMS technologie, Elektro Musculaire Stimulatie die doelgericht de juiste spieren activeert. D.m.v. diverse goed gepositioneerde E-pads verspreid in een professioneel en hygiënisch E-Fit elektrodenpak. Via een E-Fit computer worden de E-pads aangestuurd met verschillende aangename impulsen naar je spieren, je bindweefsel, je vetlaag en naar je huid.

Door de E-Fit sessies verhoog je de stofwisseling. Velen hebben last van het jojo-effect doordat vele diëten de stofwisseling vertragen. E-Fit zorgt voor het omgekeerde effect. Tijdens een E-Fit sessie wordt er gelijktijdig meer dan 90% van je spiervezels geactiveerd. Tijdens een gewone trainings is dit slechts 30%. Bovendien worden ook de diepliggende (en meest verwaarloosde) spieren getraind.

De voordelen van E-Fit 

  • 18x efficiënter dan een gewone fitness sessie
  • 48 000 spiercontracties in 20 minuten
  • 90% spierversteviging (bij een gewone training is dit slechts 30%) 
  • Hogere stofwisseling
  • Activeert het volledige lichaam
  • After burn: Hogere calorieverbranding gedurende 48u
  • Spierversteviging
  • Huidversteviging
  • Rugversteviging
  • Meer energie

… En nog veel meer! 

E-Fit is jouw specialist in spierverstevigingbodyshapingpijnvermindering en nog veel meer. Dankzij een training van E-Fit 2 keer per week 20 minuten helpen we jou naar een gespierder, slanker, gezonder en pijnvrij lichaam! Vraag je nu je gratis en vrijblijvende proefsessie aan en ervaar het verschil!

E-Fit in jouw zaak

Vind een E-Fit studio

 

E-Fit integreren in je eigen studio zoals Lesley Dada

Wil jij graag mensen helpen om gezonder te leven en meer aandacht te schenken aan hun lichaam? Heb je zelf een zaak of wil je graag een zaak starten? Dan is E-Fit the way to go! E-Fit kan je integreren in je huidige zaak (personal trainer zaak, kinesistenpraktijk, schoonheidssalon, wellnesscentrum, fitnesscentrum,...), maar je kan ook je een eigen zaak starten die toegewijd is aan E-Fit. E-Fit is een mooie investering met rendement voor je zaak: zowel de apparatuur als de marketing wordt tot in de puntjes door ons voorzien, en bovendien geniet je van diverse tools, opleidingen en adviseurs om je zaak succesvol uit te baten. Start net als Lesley Dada en 170+ andere filiaalhouders in de Benelux met E-Fit en ontdek de wereld van EMS technologie!

Word E-Fit coach

 

E-Fit vacatures

Gezien het succes van E-Fit en het cliënteel die voor 75% vast is, zijn veel diverse filialen op zoek naar extra medewerkers. Wil jij aan de slag gaan als E-Fit coach? Mail je CV naar jobs@efit.be en laat weten in welke regio jij een job zoekt! 

Mail je CV