Getuigenis van een E-Fit filiaal manager

20 mei 2021

Het E-Fit center opende in maart 2019 met succes haar deuren in Deinze als eerste full E-Fit filiaal met E-Move en E-Cycling trainingen en daarnaast E-Shape en E-Relieve behandelingen.
We praten even met de Simon over zijn ervaring als filiaalmanager.

 

Hoe heb jij jouw E-Fit ervaring tot nu toe beleefd?

 

Als een échte rollercoaster! Ik startte een tweetal weken voor de opening van het E-Fit center met mijn opleiding en om alles in gereedheid te brengen, maar goed ook want ons openingsweekend was ongelofelijk!
Een massa volk kwam langs, wel 500 bezoekers op één dag tijd. Een maand en een half lang had ik proefsessies & intakegesprekken. Met succes, want ik wist al snel 150 mensen te overtuigen!

 

Na die succesvolle start hebben we ons eerst en vooral gefocust op de klantenbeleving, een kwalitatieve service en voedingsbegeleiding met onze Health Shop.
Nu, proberen we elke dag het E-Fit center naar een hoger niveau te tillen door onze service, het aanbod & de coaching te optimaliseren. Het E-Fit center is niet te vergelijken met een traditionele fitness. We ontvangen onze klanten in een warm en persoonlijk kader.”

 

 

Wie zijn de klanten van het E-Fit center?

Simon: “Wij hebben een brede mix van klanten, zowel mannelijk als vrouwelijk. De mannen zijn vaak sporters die komen voor snelle spieropbouw en/of om hun sportprestaties te verbeteren.
Vrouwen daarnaast willen hoofdzakelijk afslanken, een strakker lichaam en hun conditie onderhouden. We hebben ook heel wat pijnpatiënten met reuma, artrose, fibromyalgie of chronische rugpijn. Zij zijn héél erg tevreden over de pijnreductie met E-Relieve. Onlangs plaatsten we zelfs een 2de toestel speciaal voor hen.”

Ik wens een vrijblijvende E-Fit demo voor mijn zaak

 

 

 

E-Fit: 18x efficiënter trainen in slechts 2x20 min per week

 

“E-Fit is ideaal voor mensen met weinig tijd, 2x20 minuten per week voor een workout die 18x efficiënter is traditionele sport. Elektrostimulatie geeft 48 000 spiercontracties tot in de diepe spiervezels. De klanten zijn zijn heel erg tevreden met hun E-Fit resultaat. Daarom blijft +- 75% een trouwe E-Fit klant.”

 

Kan je ons een idee geven over de E-Fit resultaten die jullie boeken?

Simon: “ja, momenteel begeleid ik een moeder & dochter, zij E-Fitten en krijgen voedingsbegeleiding. Op 6 maand tijd vielen ze samen al 45kg af!

Daarnaast hebben we veel dankbare klanten die verlost zijn van hun migraine.

Ik herinner mij nog goed een amazone die na haar ongeval last had van rug blokkades. Met behulp van E-Relieve (pijnreductie) konden we die opheffen en kan ze nu opnieuw pijnvrij van haar paard genieten. En zo kan ik blijven doorgaan… Wist je trouwens dat E-Fit ook bestaat voor paarden? EQUERY (lacht).

Naast een E-Fit sportzaak is E-Fit center Deinze ook de showroom. Hoe inspireert het E-Fit center de B2B E-Fit coaches?

Simon: “Het E-Fit center fungeert ook als draaiende conceptstore waar B2B klanten kunnen langskomen & inspiratie opdoen om hun eigen E-Fit filiaal te openen. Ze krijgen volledige transparantie over onze cijfers, personeelsbeleid, marketing- & salesstrategieën, klantenervaring, enz.
We geven praktische tips naar tijdsefficiëntie & aanpak en ze kunnen hier zelfs stage lopen of opleidingen volgen. Zo beleven ze E-Fit écht en krijgen ze een prima idee van wat het betekent een E-Fit filiaal te runnen.”

Ik wens een vrijblijvende E-Fit demo voor mijn zaak

 

Naast klanten, coach jij ook andere E-Fit zaakvoerders?

Simon: “Ikzelf genoot een erg professionele opleiding van Stephanie & Andy, zaakvoerders van E-Fit Benelux. Ik heb in die paar weken meer bijgeleerd dan alle voorgaande jaren op de hogeschool & bij mijn vorige werkgever. Het was een stevig leertraject met uitleg over de werking van EMS, management, klantenopvolging, sales, enz. Die kennis & ervaring kan ik nu doorgeven aan ondernemers die graag een E-Fit filiaal willen opstarten.”

 

Wat geeft jou voldoening in deze job?

Simon: “De variatie ongetwijfeld, gelukkige klanten begeleiden om hun doel te bereiken en B2B coaches helpen hun zaak uit te bouwen.
Daarnaast innoveert E-Fit graag; momenteel lanceren we E-Lite, een EMS pak voor thuisgebruik, binnenkort help ik bij de opstart van het E-Fit Medical Lab in Antwerpen en mid dit jaar willen we de markt veroveren met een compleet nieuw voedingsconcept namelijk HELTITUDE! Alleen maar boeiende dagen dus voor mij!”

Ik wens een vrijblijvende E-Fit demo voor mijn zaak