Getuigenis Katty op E-Lite & Heltitude: -4 kg op 1 maand tijd

26 september 2022

Katty, een carrièrevrouw en actieve vijftiger, kwam vorige maand bij E-fit voor een gratis proefsessie op aanraden van een vriendin. Haar doel? Vermageren op een gezonde manier  door zowel haar voedingspatroon als haar lichaamsbeweging te veranderen. Katty’s coach raadde aan om E-Fit te combineren met het Heltitude Box-programma. Door haar drukke levensstijl en vele reizen was E-Fit in een vaste studio op regelmatige basis niet haalbaar voor Katty. Om toch te genieten van de voordelen van E-Fit, besloot Katty om E-Lite uit te proberen. De resultaten waren indrukwekkend: -4kg op één maand tijd! Ontdek haar verhaal.

Katty is samen met haar man Gino eigenaar van Marbella Second Home, een bloeiend Spaans bedrijf die residenties verkoopt aan de Costa del Sol. Dit combineert ze met een succesvolle carrière in België. Door haar drukke levensstijl heeft Katty jarenlang haar gezondheid verwaarloosd op vlak van voeding en sport. Toen een oude kennis haar vertelde over haar succesvolle E-Fit avontuur, was Katty overtuigd om haar gezondheid een boost te geven om op een fitte manier oud te worden.

De start van het programma

Katty’s persoonlijke coach nam de tijd om haar situatie in kaart te brengen en haar een resultaatgerichte oplossing te bieden die ze op lange termijn kon volhouden. Katty pendelt namelijk veel tussen Spanje en België voor haar werk, waardoor een fitnessabonnement of andere vaste sportformule geen optie is. Haar drukke tijdschema biedt ook niet de mogelijkheid om urenlang in de keuken te staan.

Katty’s traject

Om haar doelen te behalen op een resultaatgerichte en gezonde manier, raadde de persoonlijke coach van Katty haar twee verschillende programma’s aan die elkaar zouden versterken. Enerzijds zou het E-Lite programma haar spieren verstevigen en anderzijds zou de Heltitude afslankingsbox haar voedingspatroon verbeteren.

 

E-lite 

De E-Lite is een thuisversie van het professionele E-Fit toestel die je in vaste E-Fit centra kan vinden. De E-Lite biedt alle voordelen die traditionele E-Fit apparatuur ook biedt, maar de E-Lite kan je overal meenemen om te sporten waar en wanneer je maar wilt. Deze oplossing blijkt voor Katty ideaal: zowel in België als in Spanje kan ze met haar E-Lite pak gaan wandelen, yoga en korte workouts doen op haar terras in de ochtend. Ze neemt haar E-Lite pak overal op een eenvoudige manier mee in haar reiskoffer.

Ontdek E-Lite

 

Heltitude Slim Box

De Heltitude Boxen zijn een all-in-one concept op vlak van voeding. Het merk biedt verschillende boxen met hoogwaardige samenstellingen, elk gericht op één bepaald doel. De Slim Box van Heltitude helpt gewichtsverlies doelen te behalen, zonder jojo-effect. Het concept is makkelijk vol te houden en combineerbaar met een sociaal leven. De Slim Box bleek daarom een schot in de roos voor Katty: haar nieuwe eetpatroon is houdbaar op lange termijn en Katty kan zich nog altijd leuke diners onder vrienden en familie permitteren zonder te vrezen voor bijkomende kilo’s, integendeel.

Ontdek Heltitude

Een verbazend resultaat

De prioriteit bij Katty was om gewicht te verliezen op een gezonde en eenvoudige manier. Dankzij de slimme combinatie van zowel E-Lite als Heltitude, behaalde ze indrukwekkende én gezonde resultaten: -4 kg op 1 maand tijd. 

Haar transformatie is niet onopgemerkt gebleven: niet alleen haar gewichtsverlies, maar ook haar energie en zelfvertrouwen hebben een boost gekregen. Ze is een trotse ambassadrice van het programma en is een inspiratie voor velen. Proficiat Katty!

Vrijblijvende infosessie