Getuigenis: E-Fit filiaalhoudster Eline van El’Vitali

3 november 2022

Sinds mei 2022 mag Eline Vandamme haar trotse zaakvoerster van El’ Vitali heten, een E-Fit centrum in Langemark-Poelkapelle waarbij de menselijke gezondheid van zowel mannen als vrouwen centraal staat. Wie een gezonder, fitter, gespierder en slanker lichaam wil, is bij El’ Vitali aan het juiste adres. Dagelijks helpt Eline pijnpatiënten, koppels, zakenmannen, zakenvrouwen, jonge mama’s en zelfs jonge gasten om energieker door het leven te gaan. Wij, E-Fit Benelux, ging langs bij Eline om te praten over haar E-Fit avontuur.
Benieuwd hoe het leven haar als E-Fit filiaalhoudster bevalt? Lees dan zeker verder.

Waarom koos je voor E-Fit?

Eline: “Ik koos resoluut voor E-Fit omdat ik ervan overtuigd ben dat je veel meer aan kan in het leven als je twee keer per week traint met E-Fit. Ik spreek hier uit eigen ervaring, want ik leerde E-Fit zelf kennen als klant. Ik heb namelijk een dierenallergie, wat zeer lastig is aangezien ik ben opgegroeid op een boerderij. Op 21-jarige leeftijd ben ik beginnen trainen met E-Fit. Ik merkte meteen een groot verschil. Door regelmatig te sporten met E-Fit kreeg ik enorm veel energie en ook meer zuurstof. Dit hielp mij om meer tijd bij de dieren te kunnen doorbrengen.”

“Door deze ervaring was ik meteen overtuigd van E-Fit. Ik besloot daarom een eigen E-Fit filiaal op te starten waarbij ik dagelijks het beste van mezelf geef en elke klant zo goed mogelijk probeer te helpen. Zo hoop ik dat mijn klanten de beste versie van zichzelf kunnen worden.”

Vraag infosessie aan

 

Welke E-Fit programma’s bied je aan aan je klanten? Werk je ook met onze Heltitude voeding?

Eline: “In mijn zaak bied ik E-Shape, E-Relieve en E-Move (in combinatie met het E-Fit Infinity toestel) aan. Ik help klanten om af te vallen met de cardiotoestellen. Daarnaast werk ik ook met hen rond spierversteviging en spieropbouw (grondoefeningen met VTA), pijnreductie of simpelweg om hen fitter te laten voelen. Hoofdzakelijk doe ik ook beroep op de gezonde voeding van Heltitude. Zelf heb ik hier al mooie resultaten mee bereikt. Mijn klanten zijn helemaal fan van de shakes!”

Hoe heb je de opstart van jouw E-Fit filiaal ervaren?

Eline: “De opstart van mijn E-Fit filiaal verliep heel vlot. Mijn sociale kring was meteen heel enthousiast en nieuwsgierig naar mijn nieuwe uitdaging. Na de opening van mijn zaak had ik al snel heel wat trouwe klanten die nog steeds beroep doen op E-Fit. Ook vanuit E-Fit Benelux kon ik van bij de opstart rekenen op een vloeiende ondersteuning. Ik kan altijd bij hen terecht met mijn vragen en twijfels.”

Vraag infosessie aan

 

Hoe blij ben je met de resultaten die zowel jij als je klanten bereiken met E-Fit?

Eline: “Ik ben heel tevreden over de resultaten die ik bereik met mijn zaak, maar ook over de resultaten die mijn klanten bereiken dankzij E-Fit. Bij de ene klant gaat het natuurlijk al wat vlotter dan bij de andere. Op vlak van afslanken speelt voeding ook een cruciale rol om het gewenste doel te bereiken. Maar doorgaans ben ik heel blij met het effect dat E-Fit heeft op mijn klanten. Het zorgt er ook voor dat ze hun E-Fit traject blijven verlengen en hun resultaten blijven onderhouden.”

 

Waarom zou je E-Fit aanbevelen?

Eline: “Ik ben grote fan van E-Fit omdat je in amper 20 minuten trainen zoveel in return krijgt. Je voelt je energieker en gemotiveerder. Je leert bewuster omgaan met voeding.
Daarbovenop wordt je lichaam strakker en je geest helder.”

Op welk vlak ben je het meest tevreden over E-Fit?

Eline: “Ik ben trots op de mooie resultaten die mijn klanten bereiken op vlak van energie en fitheid. Iedereen die met een E-Fit traject start in mijn zaak straalt ook echt. Ik vind het
geweldig om hen één voor één te zien veranderen. Ze voelen zich gemotiveerder en energieker. Daar doe ik het voor!

Wat zijn jouw toekomstplannen met E-Fit?

Eline: “Ik wil blijven inzetten op kwaliteit en niet op kwantiteit! Mijn E-Fit filiaal moet een warm gevoel blijven uitstralen naar mijn klanten toe. Het is belangrijk dat ze steeds persoonlijk benaderd worden en ik voor elke klant tijd kan vrijmaken. Graag wil ik mijn zaak op een professionele manier blijven runnen. Dit door te blijven investeren in nieuwe technologieën en me bij te scholen waar nodig.”

Vraag infosessie aan