E-Fit electro fitness, there's something brand new

23 september 2020

We zijn voornamelijk bekend geworden door de E-Fit sessies van 2 x 20minuten per week.  Meer bekend als korte en krachtige sportsessies die snel en zichtbaar resultaat opleveren zonder dat je al jouw vrije tijd moet opofferen. Dit met de meest kwalitatieve apparatuur, met de nieuwste technologieën en met de beste coaching. Een complete beleving in een mooi en persoonlijk kader. 

Het is ons een absoluut genoegen om aan te kondigen dat we een nieuwe look hebben! De tijden zijn veranderd en ons logo ook!
 

Big reveal video

Wij, E-Fit electro fitness, bestaan ​​ondertussen al 9 jaar in de Benelux en we zijn samen met ons team en met de ondertussen 133 filialen door de jaren heen gegroeid en geëvolueerd.
We mogen met trots ons vandaag de grootste electro fitness groep in de Benelux noemen.
Ons team bestaat uit coaches, diëtisten, kinesisten en professionelen die elke dag opnieuw klaarstaan om jou te helpen om een slank, strak, gespierd, gezond en pijnvrij lichaam te krijgen.
Het E-Fit team heeft al duizenden mensen succesvol geholpen met deskundig advies om gezonder te leven en daar willen we samen met jou en alle andere E-Fitters verder aan bouwen.

Vandaag zijn we klaar om, samen met jullie, E-Fit naar een hoger niveau te tillen en dit om jou en alle E-Fitters op een nog persoonlijkere en gerichtere manier te gaan begeleiden. We stellen je graag de 4 verschillende E-Fit programma’s voor: 

E-MOVE
Het perfecte programma voor de gehaaste sporter die slechts in 2x20 minuten per week
er strakker, slanker en fitter wil uitzien.
E-Move is 18x efficiënter dan een 90 minuten durende traditionele workout. Je krijgt 48 000 spiercontracties die 10 spiergroepen tegelijk traint met de draadloze E-Fit infinity. Iedere spiergroep is aanpasbaar en we hebben diverse trainingsprogramma’s. Daarnaast krijg je een hoge calorieverbranding en een snellere vetverbranding.

Lees meer over E-Move

E-SHAPE

Het E-Shape programma van E-Fit is perfect voor bodyshaping. In slechts 20 minuten word je slank & strak zonder sporten. Hier werken we met de E-Fit Beauty & Slim. Een uniek toestel dat werkt met EMS en infrarood.
Tijdens deze zalige behandeling heb je 20 minuten me-time! De elektrostimulatie zorgt voor echte spierversteviging, je krijgt een strakkere huid, uw probleemzones verminderen in centimeters en worden gelift, cellulite vermindert drastisch! Overtollig vocht zullen we via het lymfedrainage programma afvoeren.

Lees meer over E-Shape

E-RELIEVE

Met de E-Relieve van E-Fit krijg je zonder gewrichtsbelasting minder pijn. We werken op chronische pijnen enerzijds, maar we kunnen hiermee ook je rugschool vervangen. Ease the pain with E-Fit!

Met de E-Relieve programma's van E-Fit werken we aan chronische pijnen zoals rug- en gewrichtsproblemen, fybromyalgie, trapezius syndroom, gespannen pijnlijke spieren, …
Na een intakegesprek wordt er gekozen uit de 2 E-Fit methodes: zonder beweging of met een doelgericht bewegingsplan. Bij beide methodes werken we met een gespecialiseerde rugjas en / of broek om zo doelgericht de juiste diepliggende spieren te verstevigen.

Lees meer over E-Relieve

E-CYCLING

Beat your competition met E-Cycling van E-Fit. De ideale oplossing voor de fiets- en spinningfanaten die op een korte tijd efficiënt resultaten willen boeken. Je haalt meer uit je workout in slechts 20 minuten. Daarnaast krijg je een hogere calorieverbranding, een beter uithoudingsvermogen, meer kracht én een grotere explosiviteit. Ontdek de nieuwe vorm van spinning!

Lees meer over E-Cycling