Opening eerste E-Fit Medical lab in Antwerpen

6 mei 2021

Opening van de eerste E-Fit medical lab

We zijn verheugd de opening van de allereerste E-Fit Medicallab aan te kondigen. E-Fit Medicallab is de eerste E-Fit praktijk dat volledig toegewijd is aan patiënten met rug-, nek, gewrichtsproblemen en of chronische pijnen. E-Fit Medical lab is het resultaat van maandenlang onderzoek en samenwerking tussen E‑Fit Benelux, Neurochirurg dhr. S. Sener en Kinesist mvr. B. Koekelcoren.
E-Fit Medical Lab zal deel uitmaken van de multidisciplinaire medische praktijk van dr. Senner. De patiënten zullen begeleid worden door Brett Koekelcoren.

“Uit onderzoek weten we dat 1 op de 5 volwassenen chronische spier- en gewrichtsproblemen heeft zoals rugproblemen, artrose, reuma, trapezium syndroom, fybromyalgie, frozen shoulder, migraine, enz,” legt Brett Koekelcoren uit. “In andere landen wordt de EMS technologie al vaker ingezet om dit soort pijn te behandelen maar in België is dit nog niet bekend, of te weinig” gaat dr. Sener verder. “Op een dag kregen we een telefoontje van dr. Sener hij vroeg ons meer informatie over de EMS technologie van E-Fit. Dr. Sener wilde de effecten van E-Fit testen en bestuderen en zien of het patiënten met chronische spier- en gewrichtsproblemen kon helpen en zo is de samenwerking ongeveer 1 jaar en half geleden gestart”, legt Stephanie Raedt uit, CEO E‑Fit Benelux.

Tijdens een behandeling met de EMS technologie van E-Fit worden 90% van de spieren geactiveerd zonder spier of gewrichtsbelasting. Daarnaast worden ook de diepliggende spieren bij de verschillende patiënten gestimuleerd. De patiënten hebben de keuze tussen 2 verschillende behandelingen namelijk de passieve methode of de actieve methode d.m.v. doelgerichte beweging i.c.m. E-Fit.

Ik boek een GRATIS en vrijblijvende proefsessie

 

E-Relieve methode 1: pijnreductie rug, nek en gewrichten zonder sporten

Uit onderzoek weten we dat 1 op de 5 volwassenen chronische spier- en gewrichtsproblemen heeft zoals rugproblemen, artrose, reuma, trapezium syndroom, fybromyalgie, frozen shoulder, migraine, enz.

In andere landen wordt de EMS technologie al vaker ingezet om dit soort pijn te behandelen maar in België is dit nog niet bekend, of te weinig.

Na maandenlang onderzoek in samenwerking met dr. Sener hij vroeg ons meer informatie over de EMS technologie van E-Fit. Dr. Sener wilde de effecten van E-Fit testen en bestuderen en zien of het patiënten met chronische spier- en gewrichtsproblemen kon helpen en zo is de samenwerking ongeveer 1 jaar en half geleden gestart”, legt Stephanie Raedt uit, CEO E‑Fit Benelux.

Ik boek een proefsessie

 

 

E-Fit Medicallab stelt 3 methodes voor om de patiënten van hun pijn te verlossen

Bij de 2 methodes werken we met een gespecialiseerde rugjas, soms aangevuld met een broek om zo doelgericht de juiste spieren te verstevigen.
“De eerste methode is de passieve methode. De patiënt hoeft bij deze methode geen enkel inspanning te gaan doen. De impulsen worden naar de rugjas of broek gestuurd om op specifieke plaatsen de spieren te gaan stimuleren. De pijnprikkels worden verdoofd en de patiënt voelt een directe verlichting” legt Brett uit. “We werken probleemoplossend. Door de diepliggende spieren te verstevigen worden de tussenwervelschijven ontlast. Daarnaast werkt de E-Fit technologie ook met infrarood. Infrarood zorgt ervoor dat het zelf genezingsproces gestimuleerd wordt,” gaat dr. Sener verder.

“De tweede methode is de actieve methode, die kan je terugvinden in een klassieke E-Fit filiaal. Hierbij wordt er een persoonlijk en op maat bewegingsplan opgesteld. De diepliggende spieren worden doelgericht aan de hand van de verschillende elektroden die in het klassieke E-Fit pak verwerkt zijn gestimuleerd. De spieren worden verstevigd zodat je terug leert te bewegen zonder pijn,” legt Stephanie uit.  “We hebben verschillende programma’s ontwikkeld zoals bijvoorbeeld: rug verstevigende programma’s, schouder ontlastende oefeningen, enz., “ gaat dr. Sener verder.

Ik boek een proefsessie

 

E-Relieve –Zonder sporten

We werken met een driedubbel effect:
1. De pijnprikkels verdoven we en je krijgt hierdoor een instante verlichting.
2. We werken probleemoplossend door de diepliggende spieren te verstevigen. Hierdoor ontlasten we de tussenwervelschijven.
3. De infrarood is deugdzaam bij chronische pijnen en zal het zelfgenezingsproces stimuleren.

Ik boek een proefsessie

 

 

E-Relieve - rugschool training

Heb je een vooruitgang geboekt? Dan kan er geopteerd worden om stap voor stap op te bouwen naar een bewegingsplan op maat.
De diepliggende spieren worden doelgericht verstevigd.
Je leert terug bewegen zonder pijn! Na het bewegingsplan krijg je een micro massage programma om gespannen spieren los te maken of een pijnreducerende impuls.

 

Ik boek een proefsessie

 

 

Slank, Strak, Fit na je zwangerschap!

Een baby in je prachtige bolle buik was zalig. Maar nu wil je terug in je kledij passen en je energie terugkrijgen!
Met de mix van E-Fit met ev. een dieetplan zorgen we ervoor dat je snel je figuur terugkrijgt.
Je verstevigt niet enkel de diepliggende buikspieren, maar ook het bindweefsel en de huid worden verstevigd.
De vetverbranding wordt gestimuleerd en je krijgt meer energie!
 

Ik boek een proefsessie

 

 

E-Shape

De E-Shape van E-Fit is perfect voor bodyshaping. In slechts 20 minuten word je slank & strak zonder sporten. Minder cellulitis, spierversteviging, centimeterverlies en huidversteviging zijn de positieve effecten van slechts enkele behandelingen met het E-Fit Beauty & Slim toestel.

De E-Fit Beauty & Slim werkt met 2 technologieën, nl. met EMS (elektrische spierstimulatie) en met infrarood. De elektrostimulatie zorgt voor een echte versteviging van de spieren en huid, uw probleemzones verminderen in centimeters en worden gelift. Daarnaast is er een drastische afname van cellulitis!

De infrarood zal jouw lichaam ontgiften, je krijgt een hogere calorieverbranding en jouw stofwisseling zal versnellen.

Ideaal kom je 1 tot max. 3 x 20 minuten per week.

Lees meer over E-Shape

Ik boek een proefsessie

 

E-Move

E-Move: Fitter, slanker & gespierder in 2x20min/week!

De E-Move training van E-Fit is 18x efficiënter dan een 90 minuten durende traditionele workout. En dit in slechts 20 minuten. E-Fit werkt met EMS technologie, Elektro Musculaire Stimulatie. Via een speciaal pak, nl. elektrodenjas & -broek en arm- of kuitgordels worden er impulsen gestuurd naar 10 verschillende spiergroepen waardoor je tot wel 48 000 spiercontraties krijgt.
Iedere spiergroep is aanpasbaar en we hebben diverse trainingsprogramma’s. De sessies zijn individueel aan te passen a.d.h.v.

• Je doelstellingen
• Je conditie
• Je probleemzones
• En ev. gewrichtsklachten

Lees meer over E-Move

Ik boek een proefsessie

 

Opening E-Fit Medical Lab

Kom snel langs bij E-Fit Medical lab en maak kennis met ons team specialisten. 
Bij E-Fit Medical Lab werken we probleemoplossend en stellen we samen met elk patiënt een persoonlijk programma op om ze van hun pijn te verlossen.
Kom langs op zaterdag 15/05 tussen 9:00 en 18:00 en test gratis en vrijblijvend een van de E-Fit Medical Lab behandelingen. 

E-Fit Medical Lab
Amerikalei 194, 2000 Antwerpen

Contact
Dr. Sener: praktijk194@gmail.com 
Brett Koekelcoren: medicallab@efit.be - 0486 32 19 40 

Openingsuren
Maandag:           8u30-13u  15u-21u
Dinsdag:            8u30-13u 
Woensdag:         8u30-13u  15u-21u
Donderdag:        8u30-13u  15u-21u
Vrijdag:              8u30-13u
Zaterdag:           8u30-13u
Zaterdagnamiddag , zon- en feestdagen: gesloten
Afspraak buiten de openingsuren is mogelijk.

 

Ik boek een GRATIS en vrijblijvende proefsessie