De start van jouw E-Fit avontuur | E-Fit

1 februari 2022

Wil jij graag mensen helpen om gezonder te leven en meer aandacht te schenken aan hun lichaam? Heb je zelf een zaak of wil je graag een zaak starten? Dan is E-Fit the way to go! Start net als 170+ andere filiaalhouders in de Benelux met E-Fit en ontdek de wereld van EMS technologie!

Waarom E-Fit? 

E-Fit kan je integreren in je huidige zaak (personal trainer zaak, kinesistenpraktijk, schoonheidssalon, wellnesscentrum, fitnesscentrum,...), maar je kan ook je een eigen zaak starten die toegewijd is aan E-Fit. E-Fit is een mooie investering met rendement voor je zaak: zowel de apparatuur als de marketing wordt tot in de puntjes door ons voorzien, en bovendien geniet je van diverse tools, opleidingen en adviseurs om je zaak succesvol uit te baten.

Hoe ziet jouw start bij E-Fit eruit? 

1. Ik heb nog geen zaak

Opstart E-Fit filiaal
Wanneer je je eigen filiaal opent rond het E-Fit concept, dan kan je rekenen op een bijstand van A tot Z. We helpen jou met al jouw vragen, geven je concrete, praktische tips en volgen alles met jou mee op. Je krijgt daarnaast hands-on opleidingen om je te helpen bij de opstart zodat je je zaak succesvol kan runnen. 

Jouw E-Fit traject
Jouw E-Fit traject begint bij een vrijblijvende afspraak waarin we je alle nodige info geven om een weloverwogen keuze te maken. Je kan ook een demo aanvragen tijdens deze afspraak. Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte op en bepalen we de locatie van je zaak met jou. We stellen een financieel plan op en geven we je een startopleiding met een stage om je helemaal klaar te stomen. 

Daarna overlopen we met jou de marketingaanpak en de inrichting van je E-Fit filiaal. Klaar voor de opening? Wij begeleiden je bij de opstart, maar daar stopt het niet bij! Lees verder om alles te weten te komen.

Maak een afspraak

2. Ik heb al een zaak

Integratie E-Fit in jouw zaak
Wil je graag E-Fit kunnen aanbieden in jouw zaak? Dat kan! Samen met jou bepalen we de integratie van E-Fit in jouw zaak. We begeleiden je bij de opstart van je E-fit avontuur, maar ook bij de verdere ontwikkelingen of uitbreidingen van je zaak. 

Jouw E-Fit traject
We bekijken met jou de mogelijkheden in een verkennend gesprek en geven je alle nodige info om de juiste keuze te maken. We bekijken met jou hoe E-Fit past in het huidig concept van je zaak en bespreken vervolgens de offerte en de financiering. Net zoals elke starter bij E-Fit word je klaargestoomd met een startopleiding en een eventuele stage. 

Een lanceringsaanpak wordt uit de doeken gedaan en vervolgens is je zaak klaar voor een opendeurdag en een testweek. Maar daar stopt het niet bij, de aanpak van E-Fit gaat veel verder! Lees verder om alles te weten te komen.

Ontdek de toestellen

 

Opvolging na de opstart

Na de opstart volgt meteen een nabespreking om de successen, vragen, opmerkingen en toekomstplannen te overlopen. Vervolgens bespreken we de marketingcampagnes en kan je je inschrijven voor hands-on opleidingen. Daarin leer je hoe je jouw klanten meer en beter kan servicen. Ook leer je hoe je probleemzones beter kan aanpakken, alsook meer resultaat kan boeken. Je krijgt daarbij een salestraining om een echte ambassadeur te worden van E-Fit. Daarnaast blijven we jouw zaak proactief opvolgen om te anticiperen en bij te sturen waar nodig.

 

E-Fit uitbaatster aan het woord

Lijkt het allemaal te mooi om waar te zijn? Wendy koos in 2017 voor een carrièreswitch en startte met een E-Fit filiaal. Drie jaar later werd haar filiaal bekroond tot het meest belovende E-Fit filiaal van 2020! Lees hieronder haar ervaring. 

“Na mijn carrièreswitch hebben Stephanie en Andy hebben mij heel goed begeleid bij het opstarten van een eigen zaak. Van bediende naar zelfstandig gaan is niet zo evident, maar dankzij de opleidingen en bijstand is mijn eerste zaak een groot succes geworden. Ondertussen heb ik er al drie geopend.” 

Ontdek hier al onze succesverhalen! 

Iets voor jou? 

Overweeg je om E-Fit aan te bieden of wil je graag meer informatie? Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Stephanie en Andy! Tijdens deze afspraak maak je kennis met het E-Fit gamma en de mogelijke concepten. We leggen uit o.a. uit:

  • Welke resultaten je kan bekomen met E.M.S. technologie;
  • Welke trainings- of behandelmethodes je kan toepassen;
  • We bekijken nieuwe E-Fit concepten en businessmodellen;
  • We leggen onze service uitgebreid uit, we delen onze know-how en we illustreren a.d.h.v. voorbeelden hoe we dagdagelijks onze E-Fit coaches helpen in het runnen van hun zaak.

We bespreken daarnaast ook concreet wat de mogelijkheden zijn, toegepast op jouw projecten, plannen en ambities. De afspraak gaat door in jouw zaak of in het E-Fit Center te Deinze. In onze toonzaal kan je een demonstratie aanvragen en inspiratie opdoen voor de inrichting van jouw zaak. 
 

Vrijblijvende infosessie