Vacatures bij E-Fit

Medewerker(ster) logistiek & administratie

Ben je flexibel en leergierig? Stuur jouw cv met contactgegevens naar jobs@efit.be zodat we zo snel mogelijk contact met jou kunnen opnemen. Tot binnenkort bij E-Fit Benelux!

Over E-Fit

E-fit Benelux (Deinze) is exclusief verdeler van de innoverende E-fit apparatuur. Onze klanten bevinden zich in afslank-, gezondheids- en fitnesswereld.

We zijn uitgesproken marktleider in onze sector enerzijds door de hoge kwaliteit en doeltreffendheid van onze E-fit apparatuur en anderzijds door onze doorgedreven ondersteuning aan onze klanten op het vlak van marketing, business coaching, opleiding en after sales service zodat zij hun zaak succesvol kunnen uitbouwen.

De E-Fit consument is een high end klant, die het belangrijk vindt om te investeren in zijn/haar lichaam om fit, slank, gespierd en pijnvrij door het leven kunnen gaan. Deze klant gaat voor een efficiënt resultaat in slechts 2 x 20 min / week.

Wij hebben recent ook Heltitude ontwikkeld, een uniek voedingsgamma gericht op afslanken, jong en energiek blijven, spieropbouw en duurtraining.

Om onze blijvende groei te ondersteunen willen we ons team versterken met een gedreven medewerker Logistiek & Administratie (m/v). 

Functie beschrijving

Je maakt pakketten (E-fit en Heltitude) zorgvuldig klaar voor verzending en verwerkt de nodige administratie om door te geven aan jouw collega van de boekhouding. 

Je houdt de webshop up to date en bent verantwoordelijk voor het voorraadbeheer. 

Je zorgt voor een piekfijne voorbereiding (vergaderzalen klaarzetten, documentatie voorzien, catering,…) van onze klantenopleidingen. 

Profiel 

Je beschikt over een A2 diploma (ASO, Handel) en beschikt bij voorkeur over een eerste werkervaring. 

Je werkt nauwkeurig en gestructureerd en bent vlot pc vaardig. 

Je bent op zoek naar een 4/5den of voltijdse functie. 

Waarom kiezen voor E-Fit? 

We voorzien een grondige opleiding en constante bijscholing. 

We vullen jouw loon aan met extra voordelen zoals een GSM + abonnement, een E-Fit abonnement, flexibele werkuren… 

Je komt terecht in een groeiende en ambitieuze KMO waar je mee het verschil kan maken en krijgt de kans je schouders mee onder het nieuwe Heltitude project te zetten. 

Interesse? Mail jouw cv naar jobs@efit.be

Junior marketeer

E-fit Benelux (Deinze) is exclusief verdeler van de innoverende E-fit apparatuur. Onze klanten bevinden zich in afslank-, gezondheids- en fitnesswereld.

We zijn uitgesproken marktleider in onze sector enerzijds door de hoge kwaliteit en doeltreffendheid van onze E-fit apparatuur en anderzijds door onze doorgedreven ondersteuning aan onze klanten op het vlak van marketing, business coaching, opleiding en after sales service zodat zij hun zaak succesvol kunnen uitbouwen.

De E-Fit consument is een high end klant, die het belangrijk vindt om te investeren in zijn/haar lichaam om fit, slank, gespierd en pijnvrij door het leven kunnen gaan. Deze klant gaat voor een efficiënt resultaat in slechts 2 x 20 min / week.

Wij hebben recent ook Heltitude ontwikkeld, een uniek voedingsgamma gericht op afslanken, jong en energiek blijven, spieropbouw en duurtraining.

Om onze blijvende groei te ondersteunen willen we ons team versterken met een gemotiveerde en leergierige Junior marketeer (m/v).

Functie

Ben je net afgestudeerd? Heb je je bachelor of graduaat diploma gehaald? Of heb je kennis of ervaring in marketing opgedaan in jouw andere functies of door bijscholing?

Je bent leergierig, stressbestendig, je hebt een vlotte pen en oog voor detail?

Dan ben jij de collega die we zoeken om ons team te versterken!

Profiel

Je bent nieuwsgierig, leergierig en communicatief
Als teamplayer ben je gemotiveerd om te ondersteunen waar nodig
Je hebt een vlotte pen om leuke sociale media posts en newsletters te schrijven (de Nederlandse taal heeft voor jou geen geheimen)
Je kan vlot overweg met verschillende Office Programma's. Je hebt een basiskennis photoshop, of canva. Programma’s zoals Adobe Indesign, after effects, andere tools zijn zeker een pluspunt.

Persoonsgebonden competenties

Samenwerken als hecht team
Contactvaardig zijn
Resultaatgerichtheid en ook zelfstandig kunnen werken
Zin voor nauwkeurigheid hebben
Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)
Commercieel zijn
Creatief denken (Inventiviteit)
Regels en afspraken nakomen

Talenkennis

Nederlands (zeer goed)
Engels (is een plus)
Frans (is een plus)

Waarom kiezen voor E-Fit?

We voorzien een grondige opleiding en constante bijscholing.

We vullen jouw aantrekkelijk loon aan met extra voordelen zoals o.a. maaltijdcheques, een E-Fit abonnement.

Je komt terecht in een groeiende en ambitieuze KMO waar je mee het verschil kan maken en krijgt de kans je schouders mee onder het nieuwe Heltitude project te zetten.

Interesse?

Mail jouw cv naar jobs@efit.be

 

Filiaal manager E-Fit Center Deinze

We zijn op zoek naar een enthousiaste filiaalmanager voor onze Flagship store in Deinze! 

We zoeken een fulltime filiaalmanager m/v voor ons filiaal in Deinze die ervan droomt om een zaak uit te baten zoals het hun eigen filiaal zou zijn.

Zonder énige investering, zonder risico’s, maar met een bepaalde vrijheid om zo dagelijks 50 tot 100 klanten te helpen hun doel te helpen bereiken en hen gelukkiger te maken. Dit doe je uiteraard niet alleen. We hebben een team dat je hierin ondersteunt met elk hun specialisaties. Dit team zal je ook helpen aansturen als leidinggevende.

Met je sterke voeling, interesse en passie in voeding en beweging in combinatie met onze intensieve interne opleidingen begeleid je klanten in hun E-Fit sessies en voedingstrajecten.
Als commerciële persoon luister je aandachtig naar hun noden en geef je hen het juiste advies over onze formules.

Wie is onze ideale kandidaat?

Je hebt een sterke voeling en interesse in voeding, sport en een gezonde levensstijl. Een opleiding in voeding en/of beweging is hierbij zeker een troef.
Je hebt bij voorkeur al gewerkt als filiaal manager of in een soortgelijke commerciële functie. Die ervaring zal je nodig hebben om de klanten administratief op te volgen, de sales activiteiten te analyseren en te stimuleren! Het presenteren, demonstreren of verkopen van producten of formules is voor jou een échte uitdaging! Met je zin voor initiatief en zelfstandigheid bedenk je leuke acties uit samen met het marketingteam.
Als sociaalvaardige & hands-on persoon ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten en een betrouwbare gesprekspartner. Hierbij zijn jouw coaching skills heel erg belangrijk want je wil de klanten gelukkig maken!
Je volgt het team op, informeert hen en maakt de uurroosters op.
Het E-Fit center Deinze heeft brede openingsuren dus wij zoeken een stipte & flexibele persoon die geen 9-to-5 mentaliteit heeft en het niet erg vindt om 3 avonden per week (tot ca. 20u30/21u op ma, di & dond) of op zaterdagvoormiddag te werken. Daarnaast help je soms opendeurdagen, een webinar hosten of andere events organiseren.

Wat bieden wij jou aan?

We voorzien een grondige opleiding en constante bijscholing. We vullen jouw aantrekkelijk loon, een vast loon, aan met extra voordelen zoals een gsm abonnement, commissies en een motiverend bonussysteem! Daar bovenop krijg je een gratis E-Fit abonnement en korting op de dieet- en sportvoeding.

Je werkt samen met een tof team en krijgt een uitdagende carrière met veel variatie en doorgroeimogelijkheden. Je komt terecht in een groeiverhaal waar je mee het verschil kan maken en waar je voldoening uit je werk haalt, elke dag opnieuw! 

Wie zijn wij?

Waarom het E-Fit center? Omdat we de klanten op een verantwoorde manier aan een fitter, gespierder, slanker en pijnvrij lichaam willen helpen. 

En omdat iedereen druk-druk bezig is, zijn de E-Fit sessies hier ideaal voor. Het is een tijdbesparende methode waarbij je in slechts 20 minuten 90% van je spiervezels activeert. (ter vergelijking: bij een 90 minuten durende training in de fitness is dit slechts 30%).  Met E-Fit bereik je in slechts 20 minuten een 18 keer beter resultaat dan via lange trainingssessies. Ideaal voor wie streeft naar een sportiever, slanker, strakker lichaam en een gezondere levensstijl.

Voor wie niet kan of liever niet wil sporten, , is er ook de E-Fit Beauty & Slim. Ideaal om slanker en strakker te worden zonder veel moeite. Voordeel van dit systeem is dat het ook kan worden ingezet bij bepaalde chronische spier- en gewrichtsproblemen waardoor we pijn kunnen reduceren. 

Beweging is één ding, maar ook voeding past in een gezond leefpatroon. En ook daar begeleiden we je graag in, via het aanbieden van diverse dieetmethodes. Alle gekozen methodes zijn verantwoord, gezond én onderbouwd. Tijdens een uitgebreid intake gesprek, bepalen we mee met de klant welke methode best bij hun lichaam en hun leven past want iedereen is anders, nietwaar? 

Omdat we werken aan een groeiverhaal, en onze filiaal manager doorgroeit naar een ander functie, zoeken we een nieuw teamlid!

Interesse in deze leuke functie? Solliciteer dan nu!

Is de vacature op jouw lijf geschreven? Wacht niet langer en solliciteer nu.
Stuur een CV met foto en motivatie naar info@efit.be.

 

 

 

Flexi jobber

Flexi Fitness instructeur / Personal Trainer / Voedingsconsulent (m/v/x)

We zoeken flexijobbers. Wil je van je hobby je beroep maken? Wil je extra bijverdienen? Dan is deze job iets voor jou!

Functie

Ben je een enthousiast persoon die graag mensen hun doel helpt bereiken.
Ben je gepassioneerd door sport en / of gezonde voeding.
Na een intensieve interne opleiding, begeleid je klanten in hun E-Fit sessies en voedingstrajecten.
Als commercieel en klantvriendelijk persoon luister je aandachtig naar hun noden en geef je hen het juiste advies over onze formules.
Je werkt nauw samen met jouw collega’s en de filiaalmanager.

Profiel

Must: Je hebt enorm veel interesse in beweging of in gezonde voeding.
Nice to have, maar geen must: Je hebt een diploma of achtergrond binnen sport, beweging, voeding of dieetleer.
We zoeken versterking voor 3 avonden en de zaterdagvoormiddag.
Afhankelijk wat mogelijk is voor jou, kun je 1, 2 of 3 avonden aan de slag. (17u/17u30-20u30)
Een zaterdagvoormiddag (08u30-13u) kan ook een optie zijn.

Waarom kiezen voor E-Fit?

We voorzien een grondige opleiding en leiden jou op tot E-fit coach.
Je werkt samen met een tof team. Je komt terecht in een groeiende onderneming waar je mee het verschil kan maken en waar je voldoening uit je werk haalt, elke dag opnieuw!

Interesse? Mail jouw cv naar jobs@efit.be