Vacatures bij E-Fit

Medewerker(ster) logistiek & administratie

Ben je flexibel en leergierig? Stuur jouw cv met contactgegevens naar jobs@efit.be zodat we zo snel mogelijk contact met jou kunnen opnemen. Tot binnenkort bij E-Fit Benelux!

Over E-Fit

E-fit Benelux (Deinze) is exclusief verdeler van de innoverende E-fit apparatuur. Onze klanten bevinden zich in afslank-, gezondheids- en fitnesswereld.

We zijn uitgesproken marktleider in onze sector enerzijds door de hoge kwaliteit en doeltreffendheid van onze E-fit apparatuur en anderzijds door onze doorgedreven ondersteuning aan onze klanten op het vlak van marketing, business coaching, opleiding en after sales service zodat zij hun zaak succesvol kunnen uitbouwen.

De E-Fit consument is een high end klant, die het belangrijk vindt om te investeren in zijn/haar lichaam om fit, slank, gespierd en pijnvrij door het leven kunnen gaan. Deze klant gaat voor een efficiënt resultaat in slechts 2 x 20 min / week.

Wij hebben recent ook Heltitude ontwikkeld, een uniek voedingsgamma gericht op afslanken, jong en energiek blijven, spieropbouw en duurtraining.

Om onze blijvende groei te ondersteunen willen we ons team versterken met een gedreven medewerker Logistiek & Administratie (m/v). 

Medewerker Logistiek & Administratie 

 

Functie beschrijving

Je maakt pakketten (E-fit en Heltitude) zorgvuldig klaar voor verzending en verwerkt de nodige administratie om door te geven aan jouw collega van de boekhouding. 

Je houdt de webshop up to date en bent verantwoordelijk voor het voorraadbeheer. 

Je zorgt voor een piekfijne voorbereiding (vergaderzalen klaarzetten, documentatie voorzien, catering,…) van onze klantenopleidingen. 

 

Profiel 

Je beschikt over een A2 diploma (ASO, Handel) en beschikt bij voorkeur over een eerste werkervaring. 

Je werkt nauwkeurig en gestructureerd en bent vlot pc vaardig. 

Je bent op zoek naar een 4/5den of voltijdse functie. 

 

Waarom kiezen voor E-Fit? 

We voorzien een grondige opleiding en constante bijscholing. 

We vullen jouw loon aan met extra voordelen zoals een GSM + abonnement, een E-Fit abonnement, flexibele werkuren… 

Je komt terecht in een groeiende en ambitieuze KMO waar je mee het verschil kan maken en krijgt de kans je schouders mee onder het nieuwe Heltitude project te zetten. 

Interesse? Mail jouw cv naar jobs@efit.be