Vacature filiaalmanager bij E-Fit

Aan de slag bij E-Fit Center Deinze

We zijn op zoek naar een enthousiaste filiaalmanager voor onze Flagship store in Deinze! 

We zoeken een fulltime filiaalmanager m/v voor ons filiaal in Deinze die ervan droomt om een zaak uit te baten zoals het hun eigen filiaal zou zijn.

Zonder énige investering, zonder risico’s, maar met een bepaalde vrijheid om zo dagelijks 50 tot 100 klanten te helpen hun doel te helpen bereiken en hen gelukkiger te maken. Dit doe je uiteraard niet alleen. We hebben een team dat je hierin ondersteunt met elk hun specialisaties. Dit team zal je ook helpen aansturen als leidinggevende.

Met je sterke voeling, interesse en passie in voeding en beweging in combinatie met onze intensieve interne opleidingen begeleid je klanten in hun E-Fit sessies en voedingstrajecten.
Als commerciële persoon luister je aandachtig naar hun noden en geef je hen het juiste advies over onze formules.

Het profiel van onze ideale kandidaat

 • Je hebt een sterke voeling en interesse in voeding, sport en een gezonde levensstijl. Een opleiding in voeding en/of beweging is hierbij zeker een troef.
 • Je hebt bij voorkeur al gewerkt als filiaal manager of in een soortgelijke commerciële functie. Die ervaring zal je nodig hebben om de klanten administratief op te volgen, de sales activiteiten te analyseren en te stimuleren!
 • Het presenteren, demonstreren of verkopen van producten of formules is voor jou een échte uitdaging! Met je zin voor initiatief en zelfstandigheid bedenk je leuke acties uit samen met het marketingteam.
 • Als sociaalvaardige & hands-on persoon ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten en een betrouwbare gesprekspartner. Hierbij zijn jouw coaching skills heel erg belangrijk want je wil de klanten gelukkig maken!
 • Je volgt het team op, informeert hen en maakt de uurroosters op.
 • Het E-Fit center Deinze heeft brede openingsuren dus wij zoeken een stipte & flexibele persoon die geen 9-to-5 mentaliteit heeft en het niet erg vindt om 3 avonden per week (tot ca. 20u30/21u op ma, di & dond) of op zaterdagvoormiddag te werken. Daarnaast help je soms opendeurdagen, een webinar hosten of andere events organiseren.

Wat we je aanbieden

 • We voorzien een grondige opleiding en constante bijscholing. 
 • We vullen jouw aantrekkelijk loon, een vast loon, aan met extra voordelen zoals een gsm abonnement, commissies en een motiverend bonussysteem!
 • Daar bovenop krijg je een gratis E-Fit abonnement en korting op de dieet- en sportvoeding!
 • Je werkt samen met een tof team en krijgt een uitdagende carrière met veel variatie en doorgroeimogelijkheden.
 • Je komt terecht in een groeiverhaal waar je mee het verschil kan maken en waar je voldoening uit je werk haalt, elke dag opnieuw! 

Waarom E-Fit Center Deinze?

Waarom het E-Fit Center? Omdat we de klanten op een verantwoorde manier aan een fitter, gespieder, slanker en pijnvrij lichaam willen helpen.

En omdat iedereen druk-druk bezig is, zijn de E-Fit sessies hier ideaal voor. Het is een tijdbesparende methode waarbij je in slechts 20 minuten 90% van je spiervezels activeert. (ter vergelijking: bij een 90 minuten durende training in de fitness is dit slechts 30%).  Met E-Fit bereik je in slechts 20 minuten een 18 keer beter resultaat dan via lange trainingssessies. Ideaal voor wie streeft naar een sportiever, slanker, strakker lichaam en een gezondere levensstijl.

Voor wie niet kan of liever niet wil sporten, , is er ook de E-Fit Beauty & Slim. Ideaal om slanker en strakker te worden zonder veel moeite. Voordeel van dit systeem is dat het ook kan worden ingezet bij bepaalde chronische spier- en gewrichtsproblemen waardoor we pijn kunnen reduceren. 

Beweging is één ding, maar ook voeding past in een gezond leefpatroon. En ook daar begeleiden we je graag in, via het aanbieden van diverse dieetmethodes. Alle gekozen methodes zijn verantwoord, gezond én onderbouwd. Tijdens een uitgebreid intake gesprek, bepalen we mee met de klant welke methode best bij hun lichaam en hun leven past want iedereen is anders, nietwaar? 

Omdat we werken aan een groeiverhaal, en onze filiaal manager doorgroeit naar een ander functie, zoeken we een nieuw teamlid!

Interesse in deze leuke functie? Solliciteer dan nu!

Stuur jouw CV & beknopte motivatiebrief naar jobs@efit.be. We kijken er naar uit om je te leren kennen!