E-Move: Fitter, slanker & gespierder in 2x20min/week!

De E-Move training van E-Fit is 18x efficiënter dan een 90 minuten durende traditionele workout. En dit in slechts 20 minuten. E-Fit werkt met EMS technologie, Elektro Musculaire Stimulatie. Via een speciaal pak, nl. elektrodenjas & -broek en arm- of kuitgordels worden er impulsen gestuurd naar 10 verschillende spiergroepen waardoor je tot wel 48 000 spiercontraties krijgt.
Iedere spiergroep is aanpasbaar en we hebben diverse trainingsprogramma’s. De sessies zijn individueel aan te passen a.d.h.v.

• Je doelstellingen
• Je conditie
• Je probleemzones
• En ev. gewrichtsklachten

Wat is een E-Move training van E-Fit?

In die 20 minuten werken we op 

 1. het verstevigen van de spieren;
 2. het verhogen van je metabolisme;
 3. het verminderen van cellulitis;
 4. het reduceren van de vetlaag;
 5. het verstevigen van huid;
 6. het verhogen van het uithoudingsvermogen van jouw spieren
 7. en we kunnen ook pijnreducerend werken.

De spieren worden veel intenser en dieper gestimuleerd. Hierdoor trainen we 90% van de spiervezels, terwijl dit bij een gewone training van 90 minuten slechts 30% is.
Ideaal is dat het ook mogelijk is om de diepliggende spieren te activeren, wat bij gewone oefeningen zéér moeilijk is. Daarnaast krijg je in 20 minuten 48 000 spiercontracties!
E-Fit doet het meest voor jou!

De vetlaag wordt gestimuleerd en je krijgt een hogere calorieverbranding. Tot 2 dagen na de training heb je een after-burn effect. Daarnaast wordt ook jouw basaal metabolisme verhoogd. Ideaal om het jojo-effect tegen te gaan.

Doordat we de doorbloeding verhogen, de vetlaag verminderen, de afvalstoffen afvoeren en het bindweefsel verstevigen, verminderd de cellulitis drastisch.

Bij het afslanken is het ook belangrijk dat je huid mee 'afslankt’. Door bepaalde impulsen versnel je de aanmaak van collageen en elastine. Ideaal voor een strakkere huid.

Er zijn diverse programma’s:

• Vetverbranding
• Bodyshaping
• Spieropbouw
• Spierversteviging
• Platte buik of sixpack
• Anti-cellulitis
• After baby

Er worden 10 spiergroepen getraind:

 1. buikspieren,
 2. borstpieren,
 3. triceps,
 4. biceps,
 5. brede rugspieren,
 6. onderrug,
 7. zitvlak (gluteus),
 8. quadriceps,
 9. hamstrings
 10. en kuiten.

Met het abs programma van E-Fit trainen we al je buikspieren. Bovendien worden ook de diepliggende en meest verwaarloosde spieren getraind.

Wil je graag starten met E-Move in jouw zaak?

Onze E-Fit pakken met EMS technologie zijn een mooie investering met rendement voor je zaak. Wij voorzien naast kwalitatieve apparatuur en een mooi concept ook een klantvriendelijke service. We bieden jou diverse vakopleidingen en ons marketingteam zorgt voor kant-en-klare marketingtools om de groei van jouw zaak te ondersteunen. 

Wens je graag meer informatie?

Info en vrijblijvende demo

 

Vraag een proefsessie

CAPTCHAThis question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.