E-Fit voor Professionals

E-Fit Benelux stopt niet na de verkoop van een E-Fit apparaat. Naast een kwalitatief product, vinden we een vlotte en goede service uiterst belangrijk. Want dat straalt uit naar de eindgebruiker. Wij streven naar tevreden klanten, maar ook naar tevreden eindconsumenten.

Onze missie: Jouw zaak en jouw klanten helpen!

We helpen ondernemers uit de afslank-, gezondheids- en fitnessindustrie om hun droom te verwezenlijken en hun zaak verder uit te bouwen. 
Dit doen we door énerzijds te werken met de veiligste, efficiëntste en meest innoverende & gebruiksvriendelijke E-Fit apparatuur anderzijds door het ontlasten van de coachen door hen een totaalondersteuning te bieden met opleidingen, snelle service (incl. back-upservice) en diverse marketingcampagnes. We stoppen dus niet met onze service na het verkoop van een E-Fit toestel. Een goede samenwerking vinden we belangrijk. Want dat straalt uit naar de eindgebruiker. Wij streven naar tevreden klanten, maar ook naar tevreden eindconsumenten.

Wil jij mensen helpen om fit, slank, gespierd en pijnvrij door het leven te laten gaan? Ben je een afslankcoach, schoonheidsspecialiste, personal trainer, kinesiste...? Of wil je een carrièreswitch en een eigen E-Fit filiaal uitbouwen? 
We helpen jou hierin graag verder!

 Ik wens een afspraak voor een E-Fit demo 

 

Success stories

Ondertussen zijn er meer dan 170 E-Fit filialen in België en Nederland. Benieuwd naar de succesverhalen van onze E-Fit coaches? 

Lees hun verhaal. 

Succesverhalen

Start met jouw eigen E-Fit filiaal !

Bij het opstarten van een eigen zaak rijzen er veel vragen. Praktische vragen, maar ook boekhoudkundige zaken.
Doordat wij 15 jaar ervaring hebben verzameld in de sector door onze eigen E-Fit fililalen en veel andere studio’s hebben helpen opstarten, hebben we veel kennis verzameld.

Je staat er niet alleen voor! Wij coachen jou bij de opstart van je zaak: met een financieel plan, met advies over de inrichting van jouw zaak, met advies omtrent je marketing, over hoe je medewerkers kan aantrekken, opleiden, de verloning, …

Hoeveel ruimte heb je nodig?

Vanaf 100m² heb je voldoende. Reken zeker dat je met een snel groeiverhaal zit. We zien dat ca. 75% van de klanten vaste klanten zijn en blijven. Daarnaast krijg je ook maandelijks nieuwe startende E-Fitters.
Wens je graag meer informatie?

Demo en kennismakingsgesprek

Een E-Fit toestel in jouw zaak?

Als ondernemer ben je continu op zoek naar vernieuwende technologieën. Met E-Fit heb je de oplossing voor jouw klanten.

Wij helpen je het E-Fit concept in jouw zaak te integreren. 
Met de kant-en-klare marketingtools kan je jouw opgebouwde cliënteel snel en effectief op de hoogte stellen van de aanschaf van een E-Fit apparaat.
We mikken niet enkel op jouw bestaand cliënteel. Met de juiste marketing spreken we zeker ook nieuwe klanten en een nieuwe doelgroep aan, waardoor je zaak sneller groeit! Weet je zelfs, dat wij, als E-Fit Benelux, zelf 5% van onze omzet direct terug investeren in marketingcampagnes om nieuwe E-Fitters in jouw zaak te brengen?!

Hoeveel ruimte heb je nodig?

Afhankelijk welk E-Fit concept je toepast, heb je tussen de 5m² en 16m² nodig per persoon. 

 • E-Move met de E-Fit Infinity: 5 tot 16m² p.p. voor de full body ems workout.
 • E-Shape met de E-Fit Beauty & Slim: 5m² p.p.
  Indien je al een behandelruimte hebt, dan is nog geen 1m² extra voldoende.
 • E-Cycling met de E-Fit infinity met bikeshorts: 5m² p.p.
 • E-Relieve zonder sporten: 5m² p.p.
  Indien je al een behandelruimte hebt, dan is nog geen 1m² extra voldoende.
  E-Relieve met bewegen (E-Fit infinity): 16m² p.p.

Wens je graag meer informatie?

Demo en informatie

E-Fit Academy

Coaches die zich blijven bijscholen, evolueren naar topcoaches. Deze ondersteunen we door diverse opleidingen om de vakkennis te verhogen zodat je je klanten beter kan helpen om zo sneller hun resultaat te bereiken. Een greep uit ons opleidingspakket: 

 • Gevorderde opleiding: Master in E.M.S.
 • Salestraining
 • E-Fit trainer worden
 • Gewichts- en figuuranalyses
 • Hoe trainen met gewrichtsproblemen
 • E-Cycling
 • ....

Ben je nieuw in het vak en toch nog wat onervaren? Dan kan je na het volgen van je startopleiding stage lopen in het E-Fit Center Deinze.

Professioneel advies & ondersteuning

Naast de opleidingen bieden we ook een online kennisbank aan met marketingstools, professionele voedingsschema’s, receptenbundels, beurtenkaarten, intakefiches, opleidingsbundels, fotomateriaal, …

 • Virtual trainer app met allerhande trainingsschema’s, honderden oefeningen, mogelijkheid tot het zelf samenstellen van individuele trainingsschema’s ….
 • Gebruik van onze knowhow betreffende marketing, business development, klantenadvies, inrichting van uw zaak, enz.

Service

Je bent niets met een volgeboekte agenda als je niet met het toestel kan werken. Gelukkig komt dit bij de E-Fit apparatuur zeer zelden voor dat er fabricagefouten optreden! Omdat we zelf meer dan 15 jaar verschillende filialen uitgebaat hebben en met verschillende leveranciers samengewerkt hebben, weten we wat een goede service betekent!

 • Garantie: Indien er bij uitzondering een garantiefout optreedt, zorgen we zo snel mogelijk voor een oplossing. Er is zelfs ook een mogelijkheid tot back-up service voorzien.
 • Service na verkoop: We hebben zo goed als altijd alles op voorraad om een uitstekende en vlotte service te kunnen verlenen.

Ik boek een E-Fit demo

Marketingondersteuning

Met E-Fit boek je goede en snelle resultaten. Maar je kan nog meer omzet genereren dan enkel te steunen op mond-tot-mondreclame. Ons marketingteam neemt werk uit jouw handen door heel wat kant-en-klare marketingtools aan te leveren. Zo ontzorgen we jou en helpen we je omzet te doen stijgen.

Online

 • Je eigen studiopagina op de website waardoor er meer proefsessies aangevraagd worden.
 • Social media aanpak: berichten en advertenties op social media met als doel de merkbekendheid te verhogen en nieuwe klanten te genereren.

Aanlevering van marketingmateriaal:

 • Lanceringscampagnes
 • Seizoenscampagnes
 • Nationale campagnes zoals acties en opendeurdag. 

Offline

 • Op regelmatige tijdstippen kan je deelnemen aan regionale reclamecampagnes. Samen staan we immers sterk! De nationale reclamecampagnes variëren van printcampagnes (Goed Gevoel, Flair, Nina, P magazine, …) tot TV campagnes (Vitaya, Stories40 TV, Tendens, …), enz.
 • E-Fit brochures, E-Fit uitnodigingen voor bus-aan-busbedelingen, E-Fit vlaggen, E-Fit raamstickers, ... 
 • We organiseren nationale (seizoensgebonden)acties en opendeurdagen

Medische ondersteuning en certificering

We beschikken over een medisch E-Fit team dat bestaat uit dokters, kinesisten, … die ons helpen de medische vragen bij bepaalde ziektebeelden en E.M.S. training te beantwoorden.

E-Fit heeft ook als énige een medisch toestel met een medische certificering. De kwaliteit van dienstverlening is gecertificeerd volgens de eisen van het ISO13485 kwaliteitslabel. E-Fit blijft investeren in Research & Development. Daardoor kunnen we uitpakken met een uniek gamma aan E.M.S. apparatuur, dat de nieuwste en veiligste technologie bevat!

Samen sterk 

Als marktleider heeft E-Fit een groot vertrouwen weten te verkrijgen als het om kwaliteit gaat. Meer dan 133 E-Fit filialen hebben 1 of meerdere E-Fit toestellen in hun studio geïntegreerd. De coaches helpen elkaar evolueren op verschillende gebieden: kennis, concept,... . De nationale marketingaanpak zorgt voor een uniforme uitstraling naar de consument toe. Waardoor je klant, zich terecht, veilig in jouw handen voelt.

Wil je ook graag deel uitmaken van de E-Fit groep?

Ik boek een E-Fit demo 

E-Fit virtuele trainer

De virtuele trainer app is speciaal ontwikkeld om meer E-Fitters tegelijk te helpen. De app zorgt ervoor dat je klant nooit op jou hoeft te wachten en zijn E-Fit trainingsplan kan afwerken. Dit zorgt voor minder werkdruk, een hogere omzet en meer tevreden klanten.

De app bevat deskundige kant-en-klare trainingsschema's. Daarnaast kun je met de honderden oefeningen ook zelf gepersonaliseerde klantenschema's aanmaken.

Per oefeningen zie je een timer, tips en op welke spiergroepen de focus ligt. Per oefeningen krijgt de klant ook tips over de houding, en hoe de oefening lichter of intenser uitgevoerd kan worden.

Getuigenis

Wendy Dierckens van de E-Fit filialen BodySoFit heeft als E-Fitter een carrièreswitch gemaakt en haar dromen waargemaakt. Na een opleiding nam ze haar eerste E-Fit filiaal over in 2018. In januari 2021 opent ze ondertussen haar derde E-Fit filiaal

Lees meer succesverhalen.

Getuigenissen van Marisa en Wendy