E-Cycling: de nieuwe vorm van spinning

E-CYCLING
...Voor amateurs en voor professionals
...Voor binnen- en voor buitentrainingen

FASTER... Effectiever, slechts 20 minuten
STRONGER... Intensiever, 200% toename
BETTER... Slimmere, gewrichtsvriendelijke training

De E-cycling trainingen genereren, 36000 micro contracties in 20 minuten op 9 spierzones. Dat zorgt ervoor dat een E-Cycling sessie extreem en meer effectief is dan een traditionele trainingsmethode. 

Concreet is een E-Cycling sessie 3 keer intensiever en effectiever dan een standaard 60 minuten fietstraining. Een bijkomend voordeel is dat het blessures voorkomt. Effectivititeit en veiligheid zijn uiterst belangrijk, niet alleen tijdens trainingen, maar ook tijdens revalidatie.

Met de gespecialiseerde bikeshorts krijg je in 20 minuten:​

 • Een explosievere versnelling
 • Beter uithoudingsvermogen van de spieren​
 • Algemene krachtontwikkeling in de benen.​
 • Een enorm hoge calorieverbranding
 • Een training van de core

​De 18 e-pads in de bikeshorts zijn zodanig gepositioneerd zodat alle spieren die gebruikt worden tijdens een pedaalslag geactiveerd worden. ​​Naast de beenspieren krijg je er een core (buik en onderrug) training bovenop. Want een goede positionering op de fiets is belangrijk om rugklachten te voorkomen.

 

Wens je een demo? Laat via onderstaande knop je gegevens na

Ja, ik wens een E-Cycling demo voor mijn zaak

Met de optie "Out-of-range" hoeft de klant (na het instellen van zijn programma) niet meer bij het toestel aanwezig zijn om te trainen. Deze kan met zijn draadloze receiver zelfs buiten gaan trainen. Een ritje op de Muur van Geraardsbergen is dus een trainingsmogelijkheid!

 

Hoe kan E-Cycling geïntegreerd worden in uw zaak?

E-Cycling is reeds succesvol gelanceerd als groepsles. Naast in groeplesvorm, kan E-Cycling ook aangeboden worden als individuele training of als small group training.

E-Cycling zorgt voor een optimaal winstmodel. Sommige klanten trainen niet graag in groep, maar individueel. Of omgekeerd.
Vernieuwing in uw zaak zorgt ook weer voor extra nieuwe klanten. 
Doordat de E-Cycling zowel in groepsles als individueel kan toegepast worden, zal dit uw omzet sterk doen stijgen.

E-Cycling DEMO

 • De E-Fit bike shorts worden aangestuurd door de draadloze controller van de E-Fit Infinity met de state-of-the-art draadloze E-Fit EMS unit. 
 • De E-Fit Infinity is beschikbaar sinds eind 2017 en werd al snel een topfavoriet, omdat het mogelijk is om tot 10 gebruikers te connecteren.
 • Via een beveiligde peer to peer connectie krijg je een uiterst stabiele verbinding.
 • E-Fit heeft een marktleidende FlexiCarbonPlate (Elektrode dat flexibel, carbon gebaseerde technology bevat waardoor er hoge kwalitatieve signalen versturen) ontwikkeld.
 • De E-Fit technische bikeshorts zijn gemaakt van elastisch en ademend materiaal dat toelaat om de electroden goed te positioneren.
 • De draadloze unit en de technische pakken worden geconnecteerd via speciaal gedesignde magnetische connectoren.​

'De getuigenis van Oliver Naesen'

Oliver Naesen (29) is één van de Belgische toppers in het wielrennen. Tijdens de corona lockdown heeft hij, zoals hij het zelf noemt, zich een pain cave geïnstalleerd om te kunnen trainen. Twee keer per week gaat hij ‘all in’ voor een intensieve trainingssessie. Hiervoor heeft hij zijn zolder omgetoverd tot een klein fitnesscenter. Zijn nieuwste snufje is de E-Cycling training van E-Fit, een broek waarin elektroden zodat iedere spiergroep die nodig is tijdens een pedaalslag doeltreffend getraind wordt.
 

E-cycling de nieuwe vorm van spinning