Vacature Accountmanager E-Fit

E-Fit Benelux is dringend op zoek naar commerciële talenten!

VACATURE: Accountmanager E-Fit

Slabakken is niet aan jou besteed, jouw motto luidt ‘klantje bijsteken!’ Resultaat boeken is voor jou als een natte droom en je communiceert vlotter dan twee vaten. Tevreden klanten geven jou dagelijks een energieboost en targets schrikken je zeker niet af.

Heb je zonet jezelf herkend? Dan word jij misschien wel hét nieuwe gezicht binnen ons salesteam. Want om onze groeiambities verder te ondersteunen, zijn we op zoek naar een extra accountmanager.

Wie zoeken wij?

Om ons netwerk van E-Fit filialen verder uit te breiden, zijn we op zoek naar twee gedreven sales collega’s:

1. Accountmanager regio Oost- en West-Vlaanderen (ook woonachtig daar)
2. Accountmanager regio Antwerpen en Limburg (ook woonachtig daar)
3. Accountmanager regio Wallonië (perfect Franstalig / tweetalig)

Als accountmanager ga je, op basis van warme leads én koude prospectie, langs bij potentiële klanten in onze diverse doelgroepen. Je luistert aandachtig naar hun noden, geeft doelgerichte informatie over ons gamma en stelt een offerte op maat voor.
Prospecteren schrikt je helemaal niet af. Je vult vlot jouw agenda met afspraken of stapt spontaan binnen bij potentiële klanten om hen warm te maken voor ons Beauty-of sportconcept.

Je hebt een ‘big smile’, bent een zeer vlotte prater en jouw people skills zijn ‘through the roof’. Met jouw charisma en enthousiasme pak je iedereen in en ga je voor resultaat voor jezelf, het bedrijf én jouw klanten.
Je bent een echte go-getter en een krak in het spotten van opportuniteiten. Ondernemend, georganiseerd, flexibel, assertief én proactief…you check all these boxes! Je kan goed om met stress en deadlines haal je met gemak.
Je straat positiviteit uit, hebt een gezonde dosis lef en ‘you don’t take no for an answer…’
Een relevant diploma is een plus, maar ervaring in een andere commerciële functie is nog beter! Een gezonde levensstijl, gezonde voeding en/of sporten staan hoog op jouw eigen priority list en je hebt een gezonde uitstraling.

Wie zijn wij?

E-Fit Benelux (Deinze), is exclusief verdeler van én marktleider in innoverende E-Fit E.M.S. (Electro Musculaire Stimulatie) apparatuur. Onze klanten bevinden zich in de afslank-, gezondheids- en sportwereld.
 

E-Fit is dé nieuwste fitnessmethode, waarbij je in 20 minuten een full body workout krijgt die 18 x efficiënter werkt dan een traditionele training van 90 minuten. We bereiken snel duurzame resultaten bij onze klanten op vlak van afslanking, versteviging, huidverbetering, spieropbouw én behandeling van chronische spier- en gewrichtsklachten. Dit alles op basis van twee toestellen: E-Fit Infinity (voor actief gebruik in combinatie met beweging) en E-Fit Beauty & Slim (voor actief én passief gebruik, zelfs zonder beweging).

What’s in it for you?

  • Een fulltime contract met snelle opstart.​
  • Een grondige opleiding 'on the job' en constante bijscholing.
  • Een gevarieerde job met veel voldoening, waarvoor je 's ochtends graag de wekker zet! 
  • Een aangename werksfeer binnen een geweldig team.
  • Een marktconform loon met enkele mooie extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen met tankkaart, gsm met abonnement, laptop én een motiverend bonussysteem.
  • De mogelijkheid om jezelf te ontplooien binnen een sterk groeiend bedrijf.
  • Je bent de baas over jouw agenda.
  • Een gratis E-Fit abonnement én korting op onze voedingsproducten.

Wat wij jou vooral bieden is een kans om mee te groeien in het ambitieuze verhaal van een KMO als E-Fit Benelux. Misschien ben jij wel het extra paar schouders dat we zoeken om onze visie en ons groeiverhaal mee te ondersteunen…

Overtuigd?

Klaar voor succes? Dan bouwen wij graag mee aan jouw verhaal!
Mail je CV, motivatiebrief en een recente foto naar jobs@efit.be.